Followers

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT


Permission given by Mrs. Veronica Montague Keen


I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copyright No. 2366610

Sunday 29 January 2012

29.1.2012


   January 29, 2012


İlerliyoruz sevgilim, her ne kadar bunun haberleri sizden saklanıyor olsa da. Televizyon yayınlarınızda bu kadar çok sansürün yer alması bundandır. Şimdi sahip olduğunuz şey, televizyondan çok daha güçlü olacaktır. Bu öfke dolu şeyle başa çıkmanın yolu, yalnızca güvenilir bildiğiniz şeyi izlemektir. Bilinçaltı mesajlarını kabul etmeyeceğinizi zihninize söyleyin. Onları gördüğünüzde ve farkında olduğunuzda, artık çalışmayacaklardır. Televizyon evinizdeki en önemli yerde, hapishane gardiyanınız gibi rol alır. O arkaplanda, sizi daima kontrol altında ve uykuda tutar. Gözetim düşünebileceğinizden çok daha ileriye gider. Yapılan şeyin tamamen farkında olmak için insanların göz önünde bulunduracağı şey ona uymayı reddetme tarafında olmaktır. Gücünüzü tekrar geri alma zamanıdır. Artık bu zamanda köle olmayı reddedin.

Büyük uyanış dünyanızın her yerinde olmaktadır. Heyecan duygusu yayılmaktadır. İrlanda gibi beşikten mezara kadar tümüyle kontrol edilen ülkeler bile uyanmaktadırlar. Kabal

Sunday 22 January 2012

22.1.2012


  January 22, 2012


Zalimleriniz sizi kontrol altında tutmak için yeni yollar aradıklarından şunu hatırlayın: Basit düşünen biri, meydana gelen herhangi bir şeye inanacaktır, ancak bilge kişi bir şeyi kabul etmeden önce her şeyi araştıracaktır. İnsanlar uyandıkça ve farkındalığı arttıkça, çok az kişi hükümetlerin talep ettiği şeyleri sorgulamadan kabul etmeye inandırılabilir. Gerçeği ve ışığı getiren, geçmişin tüm karmaşasını ortadan kaldıran güzel bir Yeni Şafak yaklaşmaktadır. Amacımıza doğru güvenle ilerledikçe, planlarımız şekillenmektedir. Gerçek olarak kabul ettiğiniz her şey bir köşeye atılmalıdır. Gerçek doğruyu önünüze koyduğunuz zaman, tüm kısıtlamalar ortadan kalktığı ve insan ırkı BİR olarak bir araya geldiği için, sevinme ve kutlama yapma zamanı olacaktır. Sizden tecrit edilmiş olan enerji serbest bir şekilde akacaktır. Dünya’daki her şey yeniden enerjilendirilecektir. Güneş tüm görkemiyle hepinizin ruhlarına ve zihinlerine girecektir ve barış yeniden hüküm sürecektir. Bunun için uzun zamandır beklediniz. Tahmin edilenden daha uzun zaman aldı, ancak biz bu kitlesel Geçişin köşe noktasındayız.

Bir çoğunuzun antik İrlanda’yı araştırmaktan keyif almanızdan hoşnut oldum. Bulduğunuz şeyden şaşkına döndünüz. Böyle bir şey uzun zamandır nasıl gizlenir? Bir ülke nasıl böylesi büyük

Sunday 15 January 2012

15.1.2012


   January 15, 2012


Benim sevgili Veronica’m, ölümümün 8. Yıldönümünde seni yalnız bırakmadım. Hatıralar hala senin için acı vericidir. Dünya düzleminden ayrıldığımı fark ettikçe hissettiğin şoku yeniden yaşıyorsun. Bana “Monty, lütfen beni bırakma, lütfen beni bırakma” diye yalvardın. Bunun benim kararım olmadığını anlıyorsun. Daha yüksek boyutlar gitmek zorunda olduğuma karar verdi, böylece, şimdi oynamak zorunda olduğunuz rol için, yaşamın bu yanından sizi hazırlayabilecektim. Birçoğu yaşamınızı ve itibarınızı tahrip etmek için elinden geleni yaptı ama benim kan bağım olan ailem tiksindirici bir şekilde davrandı -Arizona’dan gelen adamı unutmamalıyız ve yapmakta olduğu şeyin farkına varılmadan devam ettiğini düşünen İskoç bayanı da unutmamalıyız. Hiçbir şey yargıdan kaçamaz. Herkes eylemlerinin karşılığını alır. Benim ve sizin yapmakta olduğu şey geçmişin büyük düşünürleri tarafından tahmin edilmişti ve önceden düzenlenmişti. Şeytanın kullandığı her şeye rağmen, engellenmeyecek ve engellenemeyeceksiniz. Bana ya da eşime saygı göstermediniz.

Gerçek sevgi her şeyin üstesinden gelir. Ne yazık ki, sevgi kelimesi öyle ciddiye almadan kullanıldı ki, sevgi hakkında çok

Sunday 8 January 2012

8.1.2012


     8.1.2012



Sevgilim, şimdi Dünya'nızda çok karışık düşünceler var. Bazıları kasıtlı olarak sizi şaşırtmak için ortaya atılır. Her ruh ışıktan değildir. Bazıları kendilerine büyük adlar verir; bazıları güvendikleri ya da kendi akrabalarıyla mücadele ettiklerine inandıklarına aşina olan adları kullanırlar. Kabal kapsamlı kontrolü sürdürebilsin diye, ticaretteki her hile güvensizlik ve karmaşaya neden olmak için kullanılmıştır. Onların güçlerini devam ettirmek için umutsuz olduklarını unutmayın. Onlar insanlıktan geçimini karşılamış ve insanlık bu nedenle yoksulluktan acı çekmiştir. Yalnızca ruha geri döndüğünüz zaman, böyle bir açgözlülüğün neden olduğu acıyı görebileceksiniz.

Kurtarma planı için çabalamamızdan önce, her şey yerli yerinde olmak zorundadır. Bildiğiniz gibi, bir şeyler günden güne değişiyor, bu da bizim tam zamanlamayı vermemizi güçleştiriyor. Yaşamın her iki yanında bir heyecan olduğunu gelen haberlerden biliyorsunuz. Keşfetme ve tazmin etme planlarımızla ilerlemekteyiz. Çocukken söylediğimiz gibi, “kedi çantadan çıktı. Artık kontrol edilemez”. Gerçek her gün Dünya'nızın etrafındaki farklı kaynaklardan açıklanmaktadır. İnsanların Dünya'nızı neyin ve kimin tahrip ettiğini ve bolluğun Dünya'sında yoksulluğa neden olarak yaşamını kontrol ettiğini hemen anlamaları için ortaya çıkarılacak çok fazla şey var. İnsanlar yanıtları talep edeceklerdir. Böyle yapma hakkına sahiptirler. Henüz uyanık olmayanlar için bu kolay olmayacak, ancak ilerlemek zorundayız. Zihinlerinin kontrolünden dışarı çıkmaktan korkanlar için ebediyen bekleyemeyiz. Veronica, İrlanda’dan yeni deliller aldığınız zaman heyecanınızı paylaşacağım. Evet uyanıyorlar. Eğer bilgi isterlerse, onlara verileceğini öğrenmekteler. Daha çok şey sormaları, Vatikan’ın onlara öğrettiği şeye hala inananlar için daha iyi olacak: öğretilenlerin hiçbir şey olmadıklarını; asla herhangi bir şey anlamına gelmeyeceklerini; tamamen saçma olduklarını. Çünkü gerçekte, onlar da ışıkla doludurlar.

Vatikan bu ışığı tahrip etmeye çok fazla çaba harcadı. Onları tamamen yok etmek için acımasızca tecavüze uğradılar, mahvedildiler ve dövüldüler. Bir şansa sahip olmadılar. Vatikan her şeyi kontrol etti. İrlandalılara karşı işlenen suçlar diğer her şeyi geride bıraktı. İrlanda’nın hükümeti, özellikle de Mr. Kenny’nin Dünya'nız için çok önemli olan tüm kutsal kentlerin enerjisini düzeltmek ve yeniden enerjilendirmek için plan yaptığımızı öğrenmesi önemlidir. Bu Dünya'nızı ışığa geri döndürmede ilk adım olmalı; her şey ondan sonra gelir. Bunun için Dünya'nızın TAHRİBATI’nın başladığı yer İrlanda’dadır. Her şey onun sonucunda çıktı. Evet, sevgilim, antik druidler (bir tür büyücü ya da gizli güçleri olanlar) bunda aktif olarak yer aldılar. Bazıları yeniden doğdular, bazıları Dünya' gezegenini Altın Çağa hazırlamak için yaşamın bu yanından çalışıyorlar. Arkeolojinin sahte İncilin tarihini reddettiğini biliyorsun. Sina Çölünde Mısır Göçü’nün hikâyesini destekleyecek hiçbir şey yoktur. Gerçekler gerçektir ve yüz yüze gelmek zorundalar. Sevgi ve adaletin yeniden kurulduğu ve tüm insanların barış içinde yaşadığı bir Dünya'da, her biriniz için kim olduğunuzu bilme ve olduğunuz kişi olmayı öğrenme zamanıdır.

Yapılmakta olan şeyi fiziksel olarak görmeninizn mümkün olmadığını biliyorum. Eğer planlarımızı açıklarsak sürpriz unsurunu kaybederiz. Desteğinize ihtiyacımız var, ışık ve sevgi içinde bir araya gelmenize ihtiyacımız var. Farklı bir yol izleyenleri eleştirmekten kaçının. Zamanla yardıma ihtiyaçları olabileceği düşüncesiyle, açık olarak başarılı olacaklar, buna rağmen zamanla yardıma ihtiyaç duyabilirler. Kaçınılmaz doğal felaketler olacaktır, ancak karanlık Kabal’ın alarm durumu yaratmak ve kendi kontrol sistemlerini geri getirebilmek için bir “vahşet-mezalim” ve “taarruz” planlamakta olduğunun farkında olun. Olimpiyatlar, tüm gözler onların üzerinde olduğu için, bir hedef kitle sağlayacaktır. Böyle taarruzlar sahneye konulacak. Onları izlemekteyiz ve onlardan bir adım önde olmak için çaba göstermekteyiz. Bunun için çaba gösterecekler, kaybedecek bir şeyleri olmadığını biliyorlar. Onların sıradan insanı hor görmeleri iğrençtir. Sıradan insanın desteği olmaksızın varlıklarını sürdüremeyeceklerini unuttular. Tüm bilgiler size açık olduğu zaman, şok olacaksınız ve birkaç şeytani bireyin Dünya'nıza hâkim olabildiklerini görmekten dehşete kapılacaksınız.

Her gün, her şekilde, gerçeği kendisini ortaya koymaya davet edin. Bulacağınız şeyden şaşırabilirsiniz. Eski bir atasözünü hatırlayın, sorun, cevap alacaksınız. Arayın, bulacaksınız. Kapıyı tıklatın ve size açılacaktır. Bu zaman, sorma zamanıdır.

Gerçeği konuşanlar ve ışığa açılmak için diğerlerine destek verenlere, bir kez daha saldırılacak. Bu tarih boyunca meydana geldi. Bu yaptıkları bir şeydir. David Icke’a bir kez daha saldırılmaktadır. Eğer onlar için bir tehdit değilse, on sıkıntı vermezler. Gerçeğin insanları her zaman saldırıya uğramıştır, ancak artık bir işe yaramaz. Karanlık Kabal alışkanlığın eseridir. Eski formül her zaman kullanılır. Neyse ki, insanlar artık bu tuzağa düşmeyecek. Artık bir kıla bile dokunmayacak. İnsanlar bunu duydukları zaman gerçeği ayırt etmeyi öğrenmiş oldular. Bu yalnızca onların çaresizlik duygusunu ortaya koyar. Kabal hakkında, Icke hakkında olduğundan daha fazla şey söyler. O yaşamını sürdürecek, çalışması devam ediyor, amacını gerçekleştirmektedir.

Bu zaman, gerçeğe gözlerinizi açtıkça, hepiniz için öğrenmenin bir zamanıdır. Anne ve babalarınız ve öğretmenlerinizin size öğrettikleri her şeyden vazgeçmeyi öğrenin. Dünya'nızın gerçek tarihinin izini sürmek sizin için çok heyecan verici olacak. Belirli ülkeleri tamamen farklı bir ışıkla göreceksiniz. Tam bilinçli olduğunuz zaman, ne kadar güçlü olduğunuzu ve neler yapabileceğinizi, öğrendiğinizde düşüncenin gücünün çok heyecan verici olduğunu anlayacaksınız. Dünya'nızdaki her şey değişmektedir. Gezegeninizin ilk zamanlarda ne kadar güzel olduğunu göreceksiniz. Korku onun içinde yer almaz. Artık korkunun bir nedeni olmayacak. Hakkında çok şey koşulduğu halde, hiçbir zaman gerçek özgürlüğü tanımadınız. İnsanlar onun için savaşmışlardır, ancak çok azı onu gerçekten yaşamıştır. İnsanların arzuladıkları gerçek özgürlük, Kabal ortadan kaldırıldığında gelecektir. Gelecek!

İrlanda’ya söylüyorum… Uyanma zamanıdır. Birçok ülke olan ve olacak şey hakkında uyanmaktadır. Dünya'nız bir araya gelmektedir. Geçmişin ustaca yönlendirilmiş farklılıklarını unutun. Yalnızca tek bir düşmana sahipsiniz- Karanlık Kabal- her zaman onlara hizmet etmek için orada olduğunuz için, öyle kalmanızı isterler. En büyük probleminiz öğrendiğiniz ve inandığınız her şeyin YALAN olduğunu kabul etmek olacaktır. Bu her birinizin kendi yolunuzda uğraşmak zorunda olduğunuz bir şeydir. Biz ne zaman yardım etmemiz talep edilirse ordayız.

Rupert’e (Rupert Sheldrake) ne kadar haklı olduğunu söyleyin. Herkes psişiktir. Onlar hemen öyle olduklarının farkına varmazlar. Ancak yakında farkında olacaklardır. Bu normal olacak. Yeni kitabına baktım. Tüm insanlığı bir arada tutan ortak bir tehdit olduğunu insanların anlamalarına yardım edecek. Lütfen Rupert’a selamlarımı iletin. Yaşamın bu yanında da o hayran olunan ve saygı duyulan birisidir.

Sevgilim, önünüzde çok meşgul bir hafta var. Endişe etme, orada olacağım. Gezegeninizin yeni bir döngüsünün başlangıcındasınız. Karşınızda heyecan verici zamanlar var.

Sevgi dolu kocan olarak kalacağım, Monty


Website: The Montague Keen Foundation

Çeviri: BDost
emreskopi.blogspot.com




Dear Readers,
We are looking for new translators English-Polish, for Montague Keen’s messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
Galactic Channelings.com
(info@galacticchannelings.com)
and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers
(target language)to keep quality standards as high as possible.


Sunday 1 January 2012

1.1.2012


     1.1.2012


Herkese çok mutlu bir yeni yıl dilemeyi isterdim.

Bu aydınlanma yılında, gerçek gibi kabul etmiş olduğunuz her şeyi sorgulayacak deliller gösterilmiş olacak. Zihninizi açın. Gerçek orada. Hiçbir zaman şimdi olduğundan daha kabul edilebilir değildi. Önünüze birçok engeller konulacak. Korku kullanılacak; o geçmişte her zaman iş gördü. Geleneklerin eserleri olan Kabal’ın, her zaman aynı kontrol yöntemlerini kullandıklarını hatırlayın. Ancak şimdi akıllandınız ve onların tüm propagandalarını apaçık göreceksiniz. Güvendiğiniz kim? Geçmişte söylediğim gibi, onların eylemlerine bakın, sözlerine değil. Aynı zamanda, gözler dürüstlüğün iyi bir göstergesidir. Işığın insanları sizi kontrol etmeyi istemez, size özgür irade verildiğini bilirler.

Bu yıl çoğunuz için kesinlikle ilginç bir yıl olacaktır. Bazılarının tamamlayacak görevleri var. Bu konuda size yol gösterilecek. Bu kararlar Dünya gezegeninde alınmadı. Planlarımız bizim gözetimimizle uygulanacak. Bu ortak bir çabadır. Yaşamın her iki yanında daha çok sayıda insan uyum içinde birlikte çalışacak. Olması düşünülen şey budur. Kabal bağlantıyı tahrip etmeye ve nesillerinizi kötü duruma uğrattıkları kontrolün karanlığına insanlığı atmadan önce de bu böyleydi. Işıktan olanlarınız gezegeninizi geri almaya ve onu ışığa geri döndürmeye karar verdi. Bu ışık ve karanlık, iyi ve kötü arasında bir savaştı. Dışarıdan sizin gibi görünen, milyonlarcanızı yok etmek için Dünya’nızın nüfusunu azaltmayı planmış olan insanların olduğunu kabul etmek kolay değil. Onlar bir bilince sahip değiller. Planladıkları dünyada sizi yaşamın bir değeri olarak görmezler. 2012’deki bu devir teslimi planladıklarını size gösterdiler.

Ancak Tanrı’nın destek olduğunu ve bu olanları izlediğini düşünebildiler. Sizin her biriniz eşsiz bir ruhtur. Nesneler şemasında hepiniz önemlisiniz.

Aranızda ışığın insanları var. Açık olarak görebilen insanlar, size gerçeği göstermeye yaşamını adamış olan insanlar, onların yoluna birçok engeller çıkardılar. Onlar misyonlarını gerçekleştirmek için her şeye rağmen devam ettiler. David Icke böyle birisidir ve Michael Tsarion gerçeği araştırmasıyla ve sözlerini resimler yaparak yazmasıyla. Onlar böylece yok oluşunuzun yolunu anlamanızı sağlayan; bunun nasıl ve niçin yapıldığını açık olarak görmenizi kolaylaştıran örnekler olmuşlardır. Burada iki farklı insan var: her biri kendi alanında büyük bir ekol. Onların yazıları en şüpheci olanlarınızın bile zihinlerini kuşkusuz açar. Herkese ışığa doğru yol göstermek için yorulmadan çalışan bu iki kişi gibi çok sayıda insan vardır.

Dünyanızdaki enerji hızla değişmektedir. Bu çoğunuzu etkiler. Aşırı yorgunluğunuzun nedeni bu. Devreye soktuğumuz bu değişiklikler geçişin zorunlu bir parçasıdır. Aranızda daha duyarlı olanlar diğerlerinden daha fazla şey yaşayacak. Bu enerji, aynı zamanda insanların yıllardır gizli tuttukları gerçekleri ortaya koymalarını ve dile getirmelerini teşvik eder. Dile getirmemek sizi suç ortağı yapar. Işıktan olmayanların etrafta olmasını rahatsız edici bulabilirsiniz. Sanki maruz bırakılmış gibi, artık daha fazla gizlenecek yere sahip değiller. Zenginlik böyle zamanlarda iltimassız sunulur. Siz yüzde 99’sunuz.

Yine size söylüyorum ki, Antik İrlanda’yı araştırdığınız zaman, her şey apaçık olacak. Din ya da tarih hakkında konuştuğunuz şeyi gerçek olarak nasıl kabul ettiğinize şaşıracaksınız. Bana güvenin, bu gerçeği oluşturmanın en kolay yoludur. O zaman her şey başa döndürülür: değiştirilen yerler, değiştirilen adlar, ancak delil hala görmek için oradadır. Eğer bunu yapmada başarısız olursanız, kontrol edenlerinizin sizi yerleştirdikleri cehaletin karanlık hücresinde kalacaksınız.

Hayır, son bedenlenişimde İrlandalı değildim. Londra’da Ortodoks Musevi bir ailede doğdum. Geçmişteki bir yaşamımda irlandalıydım. Rahipliğe benzer zamanlardaki yaşam yolumu sevdim. Bunu araştırdığınız zaman, dünyayı çok farklı bir ışıkta göreceksiniz. Her şey aydınlanacak. İlave olarak başlangıçta başlatmak zorunda olduğunuz her şey benzerdir ve bu her şeyin başladığı yerdir. Bu size, hepinize, dünyanızı ve insanlarınızı kurtarmak için gelmek üzeredir. Onu ışığa alın. 2012 bir fırsat yılıdır. Onu çağırın.

Destek yanınızda. Haklısın sevgilim. Bu, birçok geceler gökyüzü açık olduğu zaman gördüğünüz bir uzay gemisidir ve evet, daha yakına geldi. Onlar geçiş sürecinde destek vermek için insanlığın çağrısını gözlemekte ve beklemektedirler. Bir zamanlar parçası olduğunuz büyük evrene geri dönüşünüze hoş geldiniz demek için dostlukla geliyorlar. Gerçek, görmeniz için orada olduğu zaman, her şey daha aydınlık olacak.

Kişisel olarak çocuklara ve çalışmamızı devam ettirebilmemiz için yeni bir bilgisayarı size veren dostlarınıza teşekkür etmek isterim. Bu sizi eski ve çabuk ısınan bir makineyle uğraşmanın stresinden kurtaracak. Sizin hayrınıza dua ediyorlar ve çok fazla takdir alıyorlar.

Durum vahim değil. Dünyanızı ileriye taşımak için yapılacak çok iş var. Bu yapıldığında, dünyada olmaktan keyif alacaksınız. Dünyada, hayal ettiğiniz her şeyin orada olduğu cennet olacak. Şeytan geçmişte kalan bir şey olmak üzere ortadan kaldırılacak, ebediyen gitmiş olacak. Haydi, tüm insanlar için sevgi ve ışıktan dünyamızı yeniden kurmak için birlikte ileri gidelim.

Benim sevgim her zaman size yol göstermektedir. Sevgili kocan, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation

Çeviri: BDost
emreskopi.blogspot.com




Dear Readers,
We are looking for new translators English-Polish, for Montague Keen’s messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
Galactic Channelings.com
(info@galacticchannelings.com)
and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers
(target language)to keep quality standards as high as possible.


Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

GREG GILES

GREG GILES
Türkçe olarak

despertando.me - other channels

TURKEY


Updated information:

http://insanlikolmedi.tumblr.com/

Gas-mask made from water bottle.

Updating visuals from the Resistance: http://occupygezipics.tumblr.com/

The only hero TV channel constantly broadcasting from resistance: http://www.trcanlitv.net/2013/05/halk-tv-izle.html

Another important issue is:

Some dark forces try to show this as Turkish spring, like Arab spring. This is not something as it was in Libya, Bahrein or Egypt. This is 10 years of unrests respond to government. Football clubs killing each other for goals, left parties, right parties, communists, religious people, modern people, every type of citizen helping each other and united against Tayyip Erdogan (president)

Police told using orange gas in some locations too (orange agent: real chemical USA used in Vietnam war)



Evrenin Dinamikleri

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com

GALACTIC CHANNELINGS

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
Türkçe olarak

FINANCIAL TYRANNY BY D. WILCOCK

FINANCIAL TYRANNY BY D. WILCOCK
click image

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
Türkçe olarak

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
Türkçe olarak

11. VE 22. ARALIK DÖNÜŞÜM İÇİN DÜNYA ÇAPINDA BÜYÜK “CANLANDIRMA”

11. VE 22. ARALIK DÖNÜŞÜM İÇİN DÜNYA ÇAPINDA BÜYÜK “CANLANDIRMA”
11. VE 22. ARALIK DÖNÜŞÜM İÇİN DÜNYA ÇAPINDA BÜYÜK “CANLANDIRMA”

WE ARE THE MANY


THE OCCUPY SONG ...

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
Türkçe olarak

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.