Followers

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT


Permission given by Mrs. Veronica Montague Keen


I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copyright No. 2366610

Monday 28 October 2013

28 Ekim 2013

MONTAGUE KEEN, 28 EKİM 2013
DÜNYA SİZİN DENEYİMİNİZLE DEĞİŞTİ, FİKRİNİZLE DEĞİL.

Her biriniz dünyanızda görmek istediğiniz hale değişmelisiniz. Kalbinizde neyin gerekli olduğunu biliyorsunuz. Büyük çoğunluğunuz yüksek sesle konuşmaya karar verdiğinde ve artık daha fazla eski paradigmayı kabul etmeyi reddettiğinde değişim meydana gelecek.  Kabal yozlaşmış rejimini artık daha fazla dayatabilecek durumda değil. Bazı Amerikan Generalleri onlardan yapılmasını istedikleri şeyleri cesurca reddettiler ve büyük bir cesaret gösterdiler. Onların cesur duruşu herhangi bir şekilde hayatı ya da gezegeni yok etmek için vicdanlarına karşı gelmeleri istenilen kişilere bir örnek olmalı. Kabal, sizin gerçek kaynağınızı ve evrenle olan bağınızı daha uzun süre örtbas edemeyeceğini biliyor ve bu yüzden doğruları bildiğinizi onaylayacak geçmişin büyük tarihi emanetlerini yok etmek için orduları kullandı. Bunlar, tüm insanlığa karşı işlenen iğrenç bir suç olarak ve öyle de görülmesi gereken şekilde Kabal’ın emirleri doğrultusunda Vandalizm (yakıp yıkmak) olarak kendisini gösterdi. Bir gün bunun gibi ahlaksızlıklara uyduğunuza pişman olacağınız bu tür eylemler hakkında sizden dikkatlice düşünmenizi istiyorum, kimin sizden bunları yapmanızı istediğinin bir önemi yok.

Sunday 20 October 2013

20 Ekim 2013

MONTAGUE KEEN, 13 EKİM 2013
NE DÜŞÜNÜRSEK, ONU YARATIRIZ
NE HİSSEDERSEK, ONU ÇEKERİZ
NE HAYAL EDERSEK, O OLURUZ

Bu bilgece sözler üzerine düşünün. Onları çok iyi anlamanız çok önemli.  Siz geleceğinizi yaratıyorsunuz. Deneyimlediğiniz bedensel değişiklikler sizi paniğe sürüklemesin. Tüm bunlar sizi zaten olduğunuz Işık Varlıklar haline gelmenize hazırlıyor. Tıpkı bir kelebek gibi, dönüşümden geçiyorsunuz, kim ve ne olduğunuza uyanıyorsunuz. AŞIRI SICAK, SOĞUK ya da BAŞ DÖNMESİ deneyimlediğinizde, günlük hayatınızda uyku, yemek alışkanlıkları ve bunun gibi değişiklikler yaşadığınızda paniğe kapılmayın. Her bir değişikliği tamam-lanmanızda birer atlama taşı olarak görün. Paniğe girmenize ya da tıbbi yardım almanıza gerek yok. Bu doğal bir işlem. Onu sevgiyle kabul edin.


Her şey her birinizin kabul edebileceği bir hızla meydana geliyor. Zamanla her şey net hale gelecek. Sizi bağlayan zincirler çöküyor. Tüm kısıtlamalardan özgür hale geliyorsunuz. Bunun doğru yolunuz olduğundan emin olarak ilerlemeye devam edin.

Sunday 13 October 2013

13 Ekim 2013

MONTAGUE KEEN, 13 EKİM 2013
“Hiçbir şey göründüğü gibi değildir.”

Her gün, bu ifade onaylanıyor şüphesiz. İnsanlığın sorgusuzca kabul ettiği her şeyin tamamıyla bir kurgu olduğu ortaya çıkıyor.  İnsanoğlunun her düşüncesini kontrol eden şey, onu dizlerinin üzerinde tutmak için planlanan ve uygulanan kelimeler ve eylemlerdi. Korku içinde, fiziksel bariyerler olmayan bir hapishanede.


Zaman, Roma’nın kontrolünden kendinizi özgürleştirme zamanıdır. Çok defa açıkladığım gibi aslında Roma, piramidin üzerindeki GÖZ’dür. Zihin kontrolü altındakiler buna bile bakmaktan dehşete düşüyorlar. Sizden kanıtlara bakmanızı istiyorum. Eğer biraz araştırmaya vakit ayırırsanız hepsi orada. Onlar uzun zamandır güce sahipler ve onu kaybedebileceklerini hiç düşünmediler. Yüzeyi biraz kazıdığınızda, dışarıdan güçlü görünen tüm bu insanların Roma’nın sade kuklaları olduğunu, tüm bu oyunu sizin dünyanızı tamamen kontrol altına almak ve böylece insanlığın Lucifer’in yoluna gitmesine öncülük etmek olduğunu görürsünüz.

Sunday 6 October 2013

6 Ekim 2013

MONTAGUE KEEN, 6 EKİM 2013
Bazılarınız uyandı ve Kabal’ın çabalamasını görebiliyorlar. Buna rağmen tüm güçlerini koruyorlarmış gibi görünmeye çalışıyorlar, İnsanların büyük çoğunluğunun onların yalanlarını ve hilelerini gördüğü apaçık ortada. Meşhur okul kabadayısı gibi büyümek ve sayıca az oldukları gerçeğiyle yüzleşmek zorundalar.

Gerçek sizi özgür kılacak. Size bu defalarca söylendi fakat şimdi onun kanıtını görüyorsunuz. Size kasıtlı olarak yalan söylendiğini daha kolay kabul etmeniz için şimdi gerçek herkese açıktır. Kontrolü elinde tutanlar (ve bu daha fazla sürmeyecek) deşifre edilecekler, ve insanlığı sömürmeye son vermek zorunda kalacaklar.

Yeni Çağ yaklaşımının şafağında, sizin hepinizden insanlığa ve gezegenin kendisine verilen zararları nasıl ters yöne çevirebileceğiniz konusunda ciddi olarak düşünmenizi istiyorum. Dünyanın enerjisi serbest bırakıldığında evrenle bağlantı yeniden tesis edilmiş olacak ve evrenle yeniden bağlantı kuracaksınız. Doğal enerji hatlarının neden kapandığını biliyorsunuz ve anlıyorsunuz. Bu kapanmadan sadece Kabal çıkar sağlamıştır. Bu durum insanoğlunun bastırılmış bir şekilde kontrol altında tutulmasına ve Kabal’ınk aprislerine hizmet etmeye hazır hale gelmesine hizmet etti.

Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

GREG GILES

GREG GILES
Türkçe olarak

despertando.me - other channels

TURKEY


Updated information:

http://insanlikolmedi.tumblr.com/

Gas-mask made from water bottle.

Updating visuals from the Resistance: http://occupygezipics.tumblr.com/

The only hero TV channel constantly broadcasting from resistance: http://www.trcanlitv.net/2013/05/halk-tv-izle.html

Another important issue is:

Some dark forces try to show this as Turkish spring, like Arab spring. This is not something as it was in Libya, Bahrein or Egypt. This is 10 years of unrests respond to government. Football clubs killing each other for goals, left parties, right parties, communists, religious people, modern people, every type of citizen helping each other and united against Tayyip Erdogan (president)

Police told using orange gas in some locations too (orange agent: real chemical USA used in Vietnam war)



Evrenin Dinamikleri

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com

GALACTIC CHANNELINGS

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
Türkçe olarak

FINANCIAL TYRANNY BY D. WILCOCK

FINANCIAL TYRANNY BY D. WILCOCK
click image

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
Türkçe olarak

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
Türkçe olarak

11. VE 22. ARALIK DÖNÜŞÜM İÇİN DÜNYA ÇAPINDA BÜYÜK “CANLANDIRMA”

11. VE 22. ARALIK DÖNÜŞÜM İÇİN DÜNYA ÇAPINDA BÜYÜK “CANLANDIRMA”
11. VE 22. ARALIK DÖNÜŞÜM İÇİN DÜNYA ÇAPINDA BÜYÜK “CANLANDIRMA”

WE ARE THE MANY


THE OCCUPY SONG ...

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
Türkçe olarak

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.