Followers

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT


Permission given by Mrs. Veronica Montague Keen


I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copyright No. 2366610

Sunday 22 January 2012

22.1.2012


  January 22, 2012


Zalimleriniz sizi kontrol altında tutmak için yeni yollar aradıklarından şunu hatırlayın: Basit düşünen biri, meydana gelen herhangi bir şeye inanacaktır, ancak bilge kişi bir şeyi kabul etmeden önce her şeyi araştıracaktır. İnsanlar uyandıkça ve farkındalığı arttıkça, çok az kişi hükümetlerin talep ettiği şeyleri sorgulamadan kabul etmeye inandırılabilir. Gerçeği ve ışığı getiren, geçmişin tüm karmaşasını ortadan kaldıran güzel bir Yeni Şafak yaklaşmaktadır. Amacımıza doğru güvenle ilerledikçe, planlarımız şekillenmektedir. Gerçek olarak kabul ettiğiniz her şey bir köşeye atılmalıdır. Gerçek doğruyu önünüze koyduğunuz zaman, tüm kısıtlamalar ortadan kalktığı ve insan ırkı BİR olarak bir araya geldiği için, sevinme ve kutlama yapma zamanı olacaktır. Sizden tecrit edilmiş olan enerji serbest bir şekilde akacaktır. Dünya’daki her şey yeniden enerjilendirilecektir. Güneş tüm görkemiyle hepinizin ruhlarına ve zihinlerine girecektir ve barış yeniden hüküm sürecektir. Bunun için uzun zamandır beklediniz. Tahmin edilenden daha uzun zaman aldı, ancak biz bu kitlesel Geçişin köşe noktasındayız.

Bir çoğunuzun antik İrlanda’yı araştırmaktan keyif almanızdan hoşnut oldum. Bulduğunuz şeyden şaşkına döndünüz. Böyle bir şey uzun zamandır nasıl gizlenir? Bir ülke nasıl böylesi büyük

geçmişinden habersiz tutulabilir diye sordunuz. İrlanda’ya yapılanlar nedeniyle, Dünya’nızın tüm tarihinin değiştirildiğini ve bunun sonucu olarak Dünya’nın acı çektiğini öğreniyorsunuz. Evet, Dünya’nızı ve insanlarını sistematik olarak tahrip etmeye ve yönetimini ele geçirmeye devam eden ve İrlanda’da devreye sokulan şeytani planları göz önünde bulundurmak güçtür.

Bu durdurulmalı. Çoğunuz robotik, hipnotik durumdasınız; zihinleriniz ve bedenleriniz sizi kontrol altında tutmak için zehirlendi. Sizin gibi birbirlerini düşünenler zor olarak görüldü ve boyun eğmeye zorlanmanız için çok çaba gösterildi. Birçoğunuzun boyun eğmesinin nedeni, savaşların zorunlu olarak kabul edilmesi, Dünya’nızın savaş halinde olması ve bankaların kitleleri yönetmesidir. Onlar çok fazla tahrip etmektedirler. İnsanoğlunun böyle yaşaması asla düşünülmemişti.

İnsanoğlunu uyandırmaya devam ederken ve böylece barış ve özgürlüğü yeniden kurarken devreye soktuğumuz değişiklikleri sahiplenin. İnsanoğluna karşı herhangi bir hakkı ya da iyi niyeti olmayanlar asla geri dönemeyecek şekilde gezegenden sökülüp atılacaklar. Geleceğiniz parlak ve vaatlerle doludur. Her şey hoş bir şekilde yerli yerine oturmaktadır. Aile ocağına geri döndüğünüz zaman, her şey size açık ve aşikar olacak, sizin enerjinizden beslenenler gitmiş olacak, yaşam çok farklı olacaktır.

Planladığımız merkezler şeklini alacaktır. Bunlar aktiflenecektir. İki dünyamız önceden hiç olmadığı kadar bir araya gelecektir. Teşhis ne olursa olsun, sağlığınızı geri getirecek olan Doğal Tıbbı sağlayacağız. Hiç değiştirilmemiş saf suyu içeceksiniz. Hiçbir şekilde kirletilmemiş olan yiyeceklere sahip olacaksınız.

Sizi onların isteklerine itaatkar-köle kılmak ve susturmak için çok şey yapılmıştır. Çok azı tam olarak kendini kurtarmıştır. Her şey haklı yerine geri dönecektir. Hiçbir şey gizli kalmayacaktır. Faaliyetleri çok kalleşçe olan öyle kişiler vardır ki, Onlar gerçeğin ortaya çıkmasını önlemek için her çareye başvuracaklardır. Sizin pahanıza topladıkları büyük zenginlik onları kurtarmayacaktır. Sömürdükleri ve mahvettikleri yaşamları düşünmeden, yaşamlarını tamamen AÇGÖZLÜLÜK yönlendirmiştir. Biz ilerledikçe, durumlarını korumalarının daha da güçleştiğini farkedecekler. Çok daha açık olacaklar.

Dünya etrafındaki tüm kutsal yerler yeniden enerjilendirilecektir. Bunu gözlemek ve yaşamak harika olacaktır. Gezegen bir kez daha canlanmaya başlayacaktır. Sizin bildiğiniz Dünya sona erecektir; acı veren her şey bitecektir, tüm kontrol gitmiş olacaktır. Işık ve barış tüm insanlığa geri dönecektir.

Bazılarınız bedenlerinizin tam bilinçlilik için hazırlanırken yeniden yapılanmadan geçtiğinin farkındadır. Bazen yorgunluk buna eşlik eder. Bu geçicidir. Çok endişe etmeyin. Zihinden zihine iletişim mümkün olacaktır. Zihin çok fazla şey yapmaya muktedirdir; bunu kullanmayı öğrenmek eğlenceli bir deneyim olacaktır. Aranızda macera sevenler için, astral seyahat mümkün olacaktır. Bu ne kadar heyecan verici bir şeydir!

Veronica, her şeyin devreye girmekte olduğunu biliyorsun. Bunun kanıtları size gösterilecektir. Oynayacak bir rolü olanlar ortaya çıkmaya davet edilecektir. Her şeyi kararlaştırıyoruz. Sadece talimatlarımızı izleyin. Tüm resmi görüyoruz. Yalnızca bu zorlu göreve hazır olanlar kullanılacaktır. Bazılarına baktığımız zaman, o kişi hakkındaki her şeyi görürüz: İleri sürdükleri niyetlerini olduğu kadar, en derinlerdeki niyetlerini de görürüz. Hiçbir şey bizden kaçamaz, biz kandırılamayız. Farkedilmek için can atan, ama yük olabilecek insanlar vardır. Bunu yapamayız. Daha büyük resmin onlar için de önemli olduğu kaya gibi sağlam insanlara ihtiyacımız var. Sen ve ben kime güvenebileceğimiz konusundan zor yolu öğrendik.

Tüm düzeylerde, yaşam sizin için çok yoğundur. Ama aynı zamanda heyecan verici olduğunu da kabul etmelisiniz. Dostlarınız benimle tekrar konuşmayı istediler. Bu eğlenceli bir deneyimdi. Yakında bunu tekrar edeceğiz. Çok fazla yapmayı denemeyin, sevgilim. Sevgi dolu kocan, Monty.


VERONICA’NIN NOTU: Geçen hafta, Monty’nin atıfta bulunduğu kişiler hakkında bazı karışıklıklar vardı. Bazıları kendileri olabileceğini düşündüler. Monty’nin yıkıcı, onur kırıcı ve utanç verici olduklarını söylediği insanların Arizona’dan G.S ve İskoçya’dan T.R. olduğunu açıklamak istiyorum. Onlar kirli işlerini yapmak için diğer insanları kullandılar. Monty gözden kaçmadığını göstermek istedi. Bir gün, kendi devasa egolarının Geçişi önlemeye çalıştığını anlayabilirler.



Website: The Montague Keen Foundation

Çeviri: BDost/Emreskopi
 

No comments:

Post a Comment

Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

GREG GILES

GREG GILES
Türkçe olarak

despertando.me - other channels

TURKEY


Updated information:

http://insanlikolmedi.tumblr.com/

Gas-mask made from water bottle.

Updating visuals from the Resistance: http://occupygezipics.tumblr.com/

The only hero TV channel constantly broadcasting from resistance: http://www.trcanlitv.net/2013/05/halk-tv-izle.html

Another important issue is:

Some dark forces try to show this as Turkish spring, like Arab spring. This is not something as it was in Libya, Bahrein or Egypt. This is 10 years of unrests respond to government. Football clubs killing each other for goals, left parties, right parties, communists, religious people, modern people, every type of citizen helping each other and united against Tayyip Erdogan (president)

Police told using orange gas in some locations too (orange agent: real chemical USA used in Vietnam war)



Evrenin Dinamikleri

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com

GALACTIC CHANNELINGS

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
Türkçe olarak

FINANCIAL TYRANNY BY D. WILCOCK

FINANCIAL TYRANNY BY D. WILCOCK
click image

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
Türkçe olarak

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
Türkçe olarak

11. VE 22. ARALIK DÖNÜŞÜM İÇİN DÜNYA ÇAPINDA BÜYÜK “CANLANDIRMA”

11. VE 22. ARALIK DÖNÜŞÜM İÇİN DÜNYA ÇAPINDA BÜYÜK “CANLANDIRMA”
11. VE 22. ARALIK DÖNÜŞÜM İÇİN DÜNYA ÇAPINDA BÜYÜK “CANLANDIRMA”

WE ARE THE MANY


THE OCCUPY SONG ...

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
Türkçe olarak

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.