Followers

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT


Permission given by Mrs. Veronica Montague Keen


I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copyright No. 2366610

Sunday 19 February 2012

19.02.2012


   February 19, 2012


Sevgili Veronica, bu hafta size söylediğim gibi, gerçeğin kılıcı tüm yolsuzlukları, çürümüşlüğü boydan boya kesmekte ve onu gözler önüne sermektedir. David Icke’in yeni kitabı “KİM OLDUĞUNUZU HATIRLAYIN” ın bir kopyasını aldınız. Bu kitap içinde yaşadığınız hapishaneyi, yaşamdaki birçok şeyiniz için kabul edilmiş olan bu hipnotik hapishanede sizi tutmak için kullanılan yöntemleri görmenize ve anlamanıza yardım etmek için bilmeniz gereken her şeyi kapsar. Birçok kişinin, “ARTIK YETER” demek için güçlerini toplayarak, bu hapishaneden kurtulduğunu görmek iyidir. Avrupalılar çok yakında buna ön ayak olacak. Bu Dünya'nın her yerine yayılacak. Yaşamın bu yanı ve diğer gezegenlerdeki geniş ailenizden büyük destek vardır.

Geçen akşam, Andomedalı uzay gemisi size yanıt verdiğindeki heyecanınızı izledik. O sizi selamlamak için bazı ilginç

manevralar yaptı. O'nlar yakında size fiziksel olarak görünecekler. Gezegeninizi kollar ve gözetirler. Dengeyi yeniden kurmak için çok fazla şey yapmaktadırlar. Onlar güç ve enerjinizi nasıl yeniden kurup kullanacağınızı öğrenmeye ihtiyaç duymanızı ve kabul etmenizi gerekli görürler. Dünya’nın kendi dost gezegenleriyle yeniden bir araya gelmesini ve evreninizin yeniden kurulmasını dört gözle bekliyoruz.

KUTSAL GEOMETRİYİ öğrenmeye ve girmekte olduğunuz kova çağının ne kadar önemli olacağını anlamaya ihtiyaç var. Kristaller de çok önemlidirler. Onlar daha çok enerjilendirilmiş olacaklar. Doğayla yeniden bağlantı kurmalısınız. Ormanda yürüyün: Ağaçlar büyük bir enerji kaynağıdırlar. Doğada yalın ayak yürümek topraklanmanıza yardım eder. Bilinçli olarak, ayaklarınızdan Dünya'nın derinliklerine uzanan kökleri görün. İlahi enerjiye yeniden bağlanmak için tüm bedeniniz boyunca başınızdan yukarıya doğru geri dönen Dünya'nın enerjisini hissedin. Bu zamanda korkunuzu bırakmanız çok önemlidir. Korkuyla ilgili olan herşey sizi geride tutar. Bırakın onu gitsin. Onu hayatınızın bir parçası olmuş sırtınızdaki siyah, eski bir pelerin olarak görün. Kurtulun ondan — artık yeni yaşamınıza hazırlanma zamanıdır. Karanlık ve kötü olan herşey bozulacak ve ortadan kaldırılacaktır.

İran’la savaşı önlemeyi amaçlıyoruz. Diğer savaşların tümüne hemen son verilecek. Medyanızı kontrol edenler savaşı destekleyenler olduğu için, bu haberlerin kitlelere inmesi zaman alacaktır. Onlar, neye inanacaklarını henüz bilmeyenleri, bunu daha da güçleştiren yalanlarıyla beslerler. Bu insanların yardımınıza ihtiyacı var.

Kadim bilgi tekrar kurtarılacaktır. Araçlar ve makineler, birbirinize saygı duymak yerine, insanın evren ve doğa ile bağlantısını kesmek için tasarlandı. Yakında yaşamın, bu yeni, harika yolu yeniden açılacak. Para yaşamınızdaki gücünü ve kontrolünü kaybedecek. Böyle bir yozlaştırmanın sorgulanmaksızın nasıl bu kadar uzun süre varlığını sürdürdüğü inanılmazdır. Medya yoluyla, savaşlar ve din yoluyla zihinlerinizi kontrol ettikleri için başarılı olabildiler. Yanlış olan her şey ortaya döküldüğü zaman, gözleriniz açılacak ve güzel bir geleceğe adım atacaksınız. Sizden saklanmış olan Dünya’nın şanı ve doğanın tüm gerçek renkleri sizi büyüleyecek.

Çocukların uyanmasını önlemeye çalışmak için okullarda kullanılan zihin kontrolünün çok zararlı bir türü vardır. Bu uç noktada bir kötülüktür. Ebeveynler, çocuklarınızla konuşmalı ve onları nazikçe gerçeğe yöneltmelisiniz. Onları uygun olan her zaman, kuşları besleyerek, vahşi hayvanları göstererek doğayla tanıştırın. Onları çok şifa verici olan denizin harika enerjisiyle tanıştırın. Doğa, onunla bağlantı kurmayı öğrendiğiniz zaman gerçekten harikadır. Özellikle erken bir çağda öğrenildiği zaman daha da iyi olur.

Her birinizin coşkulu duygularınıza eşlik etmeyi öğrenmeniz önemlidir. İnandığınız şeyin yanlış olduğunu zorla kabul ettirmek için sizinle alay edilse bile, yanlış olduğunu bildiğiniz şeyi size kabul ettirmelerine izin vermeyin. Sezgileriniz güçleniyor. Bu sizi yoldan çıkarmayacak ve yaşamınızı sürdürmeniz buna bağlı.

Şimdiye kadar size açamadığımız birçok plan var. Çok uzun zamandır yozlaşan düzendeki bir gezegeni düzeltmek bir günde olmaz. Ruh Dünyası kadar, diğer gezegenleri de kapsayan dikkatli planlama çok büyük bir operasyondur ve başarısız olmayı istemeyiz. Dünya üzerinde gerçeği araştırmaya büyük enerji harcayanları çok takdir ediyoruz ve onlara açığız. Süreci hızlandıracak belirli planları eyleme koymaktayız. Kalplerinizi ve zihinlerinizi açmanızı rica ediyoruz. Meydana gelecek şeylerle heyecanlanmaya ve coşmaya hazır olun. Ruh Dünyası’ndaki aileleriniz de bunların mümkün olduğu kadar yakın meydana gelmesine imkân vermek için katkı sağlamaktalar. Soysuz, çürümüş Kabal’a sizi bağlayan her şeyi ortadan kaldırmak istiyoruz: Onlara hiç bir şey borçlu değilsiniz. Köklerinizle yeniden bağlantı kurmaktasınız. Büyük bir sevinç ve özgürlük getirecek olan deneyimle neşelenin.

Sevgilim, yaşamınız her gün daha da meşgul hale geliyor. Omuzlarınıza çok ağır bir yük koyduk. Kendinizi sıkıntıya sokmamayı öğrenmelisiniz. İnsanlar aldığınız yüzlerce e-postaya yanıt veremediğinizi anlarlar. Dünya’nın dört bir köşesinden birçok iyi insanın uyanması ve bunu sizinle paylaşmak istemesi harikadır. Onlara teşekkür ederiz. Yakında yüz yüze teşekkürlerimizi ileteceğiz. Bu, tüm engeller kaldırıldığı zaman olacak. Bazı sürprizlere hazır olun. Sevgilim, gerçek işiniz şimdi başlıyor.

Önünüzde gelişen şeylerden sevinç duyun, sevgilim. Geçmişte olduğu gibi, her zaman sizin yanınızdayım. Benim sevgim sizin yaşamınızı doldurur. Senin aşkınla doluyum. Monty


Website: The Montague Keen Foundation

Çeviri: BDost/Emreskopi
 

No comments:

Post a Comment

Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

GREG GILES

GREG GILES
Türkçe olarak

despertando.me - other channels

TURKEY


Updated information:

http://insanlikolmedi.tumblr.com/

Gas-mask made from water bottle.

Updating visuals from the Resistance: http://occupygezipics.tumblr.com/

The only hero TV channel constantly broadcasting from resistance: http://www.trcanlitv.net/2013/05/halk-tv-izle.html

Another important issue is:

Some dark forces try to show this as Turkish spring, like Arab spring. This is not something as it was in Libya, Bahrein or Egypt. This is 10 years of unrests respond to government. Football clubs killing each other for goals, left parties, right parties, communists, religious people, modern people, every type of citizen helping each other and united against Tayyip Erdogan (president)

Police told using orange gas in some locations too (orange agent: real chemical USA used in Vietnam war)



Evrenin Dinamikleri

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com

GALACTIC CHANNELINGS

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
Türkçe olarak

FINANCIAL TYRANNY BY D. WILCOCK

FINANCIAL TYRANNY BY D. WILCOCK
click image

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
Türkçe olarak

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
Türkçe olarak

11. VE 22. ARALIK DÖNÜŞÜM İÇİN DÜNYA ÇAPINDA BÜYÜK “CANLANDIRMA”

11. VE 22. ARALIK DÖNÜŞÜM İÇİN DÜNYA ÇAPINDA BÜYÜK “CANLANDIRMA”
11. VE 22. ARALIK DÖNÜŞÜM İÇİN DÜNYA ÇAPINDA BÜYÜK “CANLANDIRMA”

WE ARE THE MANY


THE OCCUPY SONG ...

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
Türkçe olarak

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.