Followers

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT


Permission given by Mrs. Veronica Montague Keen


I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copyright No. 2366610

Sunday 3 June 2012

03.06.2012


 03.06.2012


Bir süredir cesur insanların onu talep edecek cesareti buldukları zaman GERÇEK DOĞRU’nun ortaya çıkacağına söz verdim. Vatikan, insanlığa karşı en iğrenç suçlardan ve canice tezgahlardan dolayı sorumludur. İnsanlar mağduriyetleri için tazminat talep etmelidirler. Bu nedenle birçok ülke bu barbar kurumların ellerinde acı çekmiştir.



İrlanda, İrlanda adasından Vatikan’ın zorba yönetimini kovmak için ilk adım atmıştır. Daha sonra insanlar kendi gerçek mirasını geri alabilecekler. Vatikan sadece çocuklara tecavüzden sorumlu değildir; aynı zamanda İrlanda’nın ülkesine tecavüzden ve onun tarihini yeniden yazmaktan da sorumludur. Tüm gerçek ortaya çıktığında, dünya sonra sözde dogmanın arkasında gizlenen şeytani kuralların zorbalığından kurtulacak.


Gerçeğin ışığı gizlenmiş olan her şeye nüfuz etmektedir. Vatikanın suçlarının hayatınıza nüfuz ettiğini görmeniz hiçbir zaman istenmedi. Bu şeytani kontrolün ortadan kaldırılmasındaki ilk adımdır. Ortaya çıkarılacak çok fazla şey var. İnsanlar konuştular. Vatikan kağıttan evler gibi, ki zaten öyle, düşecek; insanlar onu desteklemeden, varlığını sürdüremez.


Kabal’ın emirlerine uymak zorunda değilsiniz. Yine söylüyorum, “hiçbir şey göründüğü gibi değildir.” Bu gerçeği anlıyor ve gidişatın önceki gibi olmadığını görüyorsunuz. Kabal sizi kontrol altında tutmak–her zaman kendi isteklerine köle kılmak- için çalıştı, bazı standartlara göre büyük bir başarı! Şimdi uyanmalısınız ve haklı olarak sizin olan her şeyi geri almalısınız. İhtiyaç duyduğunuz her şey sadece bunu yapma isteği. Yolun yarısını geçtiniz. Kendi içinize bakın, gerçeği bulacağınız yer orası.


Size öyle çok bilgi gönderilmektedir ki, ona ayak uydurmak zordur. P.W. gücün büyük bir kaynağıdır. Onun bilgiye ve en doğru gerçeklere susamışlığı rakipsiz bir bileşimdir. O büyük bir bilge adamdır. Onunla aynı gemide olduğumuz için ayrıcalıklıyız. Her gün Kabal’ın şeytani planları ortaya çıkarılmaktadır. Onların gizli toplantıları artık gizli kalamaz. İnsanlığa yaptıkları şeyden dolayı hesap verecekler. Yapmayı planladıkları şey ve yapmalarına izin verilecek şey tamamen farklı olacaktır. Kendilerini herkesin üzerine koydular; ancak şimdi gerçekte ne kadar gülünç oldukları herkes tarafından görülsün diye ortaya çıkarılacaklar. Gerçek güç insanlara, artık koyun gibi yaşamayacak olanlara geçmiştir.


Misyonunuz dünyanıza aklı geri döndürmektir; çürümüş olan her şeyi yok etmektir ve Kabal’ın emirlerine itaat etmeyi durdurmaktır. Daha fazla cinayet yok! Her ülkedeki insanlar onur ve barış içinde yaşama hakkına sahiptir ve insanları sokağa döken korkunç durumları yaratan huzur bozuculara sahip olmak değil. Kendinize ne kadar çok ülkenin bir savaşı başlatmak amacıyla onların arasında yürütülen bu aynı senaryoya sahip olduğunu sorun. Savaş çığırtkanlarına sizin gözünüzü boyamalarına izin vermeyin. Onlar bir saniye bile düşünmeden binlerce insanı ördürürler. Bu onlara göre oyunun bir parçasıdır. İnsanlığa saygıları yoktur. Sizin gibi değildirler. Dünya gezegeninde yaşamak için her hakka sahip olan sıcakkanlı insan varlıklarısınız. Onlar soğukkanlı, umursamaz ve duygusuzdurlar; sadece kontrolle ilgilidirler ve onlara hizmet edecek köleler olarak yaşamanız beklenen ve öyle muamele gördüğünüz Yeni Dünya Düzenlerinin oluşturulmasıyla ilgilidirler. Kendiniz için ve gelecek kuşaklar için istediğiniz şey bu mudur? Bu şimdi vermeniz gereken bir karardır, zaman çok önemlidir. Hiçbir şey yapmayarak, onay verdiğinizi unutmayın.


Tüm insanoğlu için adaletin ve barışın yeniden tesis edilmesinde tümüyle destekleneceksiniz. Ruh’a döndüğünüz zaman, şimdi dünyada sağladığınız insan yapımı kısıtlamalar olmadan yaşamanın nasıl mümkün olduğunu göreceksiniz. Cesaretli olun ve kendinize güvenin-bunu yapabileceğinizi biliyorsunuz. Kabal’ın içinde olanların korkudan dizleri titremektedir. Gizli bir şekilde kabul ettirdikleri ve böylece yaşamlarınızda daha fazla kısıtlama yaptıkları aceleye getirilmiş kanunlara bakın. Yeni Dünya Düzenlerini yaratmak için insanların rızasına sahip değiller. Ayakta uyumayın. Uzun zamandır içinde tutulduğunuz hipnotik durumdan çıkın. Eğer bu durumda kalırsanız her şeyi kaybedersiniz. Kararlarınız gelecek kuşakları da etkileyecektir. Harekete geçme zamanı ŞİMDİ’dir!


Yolunuza konulan tüm engellerle ve gerçekte yapılmakta olan şeylere gözleriniz kapatmak için kullanılmakta olan tüm spor faaliyetleriyle başa çıkmak zorundasınız. Kabal, zaman bitmeden önce planlarını gerçekleştirme konusunda umutsuzdur. Siz olmadan yapamazlar… O halde güce kim sahip?


Birlikte, sevgi ve ışık içinde, dünyanıza barışı getirmeyi başaracaksınız. Zor durumda olanı besleyin, giydirin, barındırın. Tüm insanlar eşittir. Tam olarak aynı yoldan dünyanıza girerler ve ayrılırlar. Gerçeklik fikrinizi bozmak için Hollywood kandırmacasına imkan verdiniz. Bu kasıtlı olarak, hatalı bir gerçeklik duygusu izlemenizi sağlamak için yapıldı. Hiçbir şey şansla meydana gelmez. Her şey dikkatli bir şekilde planlandı. Bugün dünyanız 2000 yıl önce Nicea Konseyinde yapılan planlardan kendini kurtarmaya çalışmaktadır. Bu planların 2012’de meyvelerini vereceğine inanıldı. Gerçektende insanlığın altüst olacağına ve Ruh Dünyasının ve evrenden gelen sizin hemcinsiniz olan varlıkların sizi kurtarmayı başaramayacağına inanıyor musunuz?


Her biriniz özelsiniz: karanlığın dünyasında bir ışık fenerisiniz. Işık hızla karanlığı yok etmektedir. Başarılı olacağız. Gerçek sizi bekliyor. Biraz dinlenmeye çalış, sevgilim. İnsanların devam eden şeye ışığı atan araştırmayla meydana çıktıkları zamanın ilginç olacağını biliyorum. Şimdi geçmişin büyük zihinlerinin ışığa yaklaşan yazılarında bıraktıkları ipuçları keşfedilmektedir. Zamanlama mükemmel. Her şey güzel bir şekilde bir araya gelmektedir.


Sevgili kocan, Monty




Website: The Montague Keen Foundation

Çeviri: BDost
 

No comments:

Post a Comment

Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

GREG GILES

GREG GILES
Türkçe olarak

despertando.me - other channels

TURKEY


Updated information:

http://insanlikolmedi.tumblr.com/

Gas-mask made from water bottle.

Updating visuals from the Resistance: http://occupygezipics.tumblr.com/

The only hero TV channel constantly broadcasting from resistance: http://www.trcanlitv.net/2013/05/halk-tv-izle.html

Another important issue is:

Some dark forces try to show this as Turkish spring, like Arab spring. This is not something as it was in Libya, Bahrein or Egypt. This is 10 years of unrests respond to government. Football clubs killing each other for goals, left parties, right parties, communists, religious people, modern people, every type of citizen helping each other and united against Tayyip Erdogan (president)

Police told using orange gas in some locations too (orange agent: real chemical USA used in Vietnam war)



Evrenin Dinamikleri

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com

GALACTIC CHANNELINGS

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
Türkçe olarak

FINANCIAL TYRANNY BY D. WILCOCK

FINANCIAL TYRANNY BY D. WILCOCK
click image

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
Türkçe olarak

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
Türkçe olarak

11. VE 22. ARALIK DÖNÜŞÜM İÇİN DÜNYA ÇAPINDA BÜYÜK “CANLANDIRMA”

11. VE 22. ARALIK DÖNÜŞÜM İÇİN DÜNYA ÇAPINDA BÜYÜK “CANLANDIRMA”
11. VE 22. ARALIK DÖNÜŞÜM İÇİN DÜNYA ÇAPINDA BÜYÜK “CANLANDIRMA”

WE ARE THE MANY


THE OCCUPY SONG ...

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
Türkçe olarak

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.