Followers

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT


Permission given by Mrs. Veronica Montague Keen


I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copyright No. 2366610

Sunday 6 January 2013

6 Ocak 2013

 MONTAGUE KEEN, 6 OCAK 2012


Sevgili Veronica,heyecanını hissedebiliyorum. Deliller artık ortada ve herkesin erişebileceği şekilde mevcut bulunuyor,sonunda Kabal açığa çıkarıldı. Evet, bu uzun bir zaman aldı fakat eksiksiz ve anlaşılır bir şekilde olmalıydı.Şimdi tüm gerçekler ortaya serilmiş bir durumdadır.Herkesin bu bilgiler eşliğinde durumu kavrayarak hareket etmesi gerekmektedir. Sizler artık yozlaşmış bir rejimin kölesi olduğunuzu rahatlıkla görebilirsiniz. Size gerçekler hakkında hiçbir zaman bir açıklama yapılmadı,sahip olduğunuz tüm mallar aslında size ait değildi,bu zamana kadar Dünya'da kiracı gibi yaşamınızı sürdürdünüz,çocuklarınıza bile varıncaya kadar devlet tarafından yönetildiniz ve özgür değildiniz.

Size daha önce söylediğim gibi, PAPA, tüm gezegenin sahibi olduğunu iddia ediyor, hatırlatmam gerekir ki; "hiç bir şey göründüğü gibi değildir". Kanıtlara kendi gözlerinizle dikkatle bakın, artık köle olmanın durdurulmasının zamanı gelmiştir. Gerçekler sizi özgürleştirecek ve sizler için tüm açıklığıyla ortada durmaktadır.


Dr.Leonard Coldwell, sizler için araştırmalarını yaptı, artık bunu sizlerin çalışmanızın zamanı gelmiştir.Sizi ele geçirmek için zekice hazırlanmış bir plan yapılmıştı, şimdi esaretten kurtulmak için tüm fırsatlar elinizdedir, tekrar eski geleneklerinize ve yaşam biçiminize dönebilirsiniz.
Michael Tserian ise bu hilekarlığın nerede ve nasıl oluştuğunu sizlere göstermeye başladı,bu oyun bundan 2000 yıl önce planlanmıştı. Sizlere kim olduğunuz hakkında hep yalanlar söylendi, insanoğlu'nu ele geçirmek için yapılmış bu plan gerçekten dikkat çekicidir. Onların hedefleri çok yüksekti ve neredeyse başarmak üzereydiler. Bizler bunun gerçekleşmesine göz yumamazdık,size neler yapıldığını göstermek için yoğun çaba harcıyoruz.Şimdi binlerceniz uyanmaya başladı,artık size geçmişte söylenen hiç bir şeyi kabul etmiyorsunuz.

Herşeyi sorgulayın; sadece kanun diyerek kabul etmeyi bırakın ve şunu bilin ki,kanun siz ve sizleri korumuyor,o sadece büyük kurumu korumaktadır.Artık birlik ve beraberlik zamanıdır,Kabal sizin yardımınız ve isteğiniz olmadan hiçbir şeyi gerçekleştiremez.Bu bağlamda kendinize sorun"GERÇEK GÜCE KİM SAHİPTİR".Bu gerçeği ne kadar çabuk farkederseniz,o kadar hızlı bir şekilde kendi özgürlüğünüze kavuşur ve esaretten kurtulursunuz.Bu sizin tarihinizde ilk kez gücünüzü geri almak için insanlık adına verilmiş olan bir fırsattır.Kendinize güven duyun,siz yanlız değilsiniz,bu zamanda Evren ve Ruhlar Dünyası sizinle birlikteler.

Güç tapınakları sallanmaya başladı,onlar sadece kendilerini korurlar,sizlerle asla ilgilenmezler.Onlar için sizler yaratılmış bir illüzyon'da yaşayan kölelersiniz.Artık sizin önünüz açık ve geleceğiniz adına Dünya çapında kutlamalar yapmayı düşünün,zincirlerinizi kıracak ve ışığı göreceksiniz.Dünya'daki uyanışın ne kadar hızlandığının bilincine varın,Kabal'ın insanoğlu üzerindeki etkisinin sona ermesine ve bu bağın kopmasının zamanı artık nerdeyse gelmiştir.

Bu hayatınızın en heyecanlı yolculuğunuzu yaptığınız dönemde ve yolun her adımında sizlerle beraberiz.Geçmiş dönemde yaşamış bazı büyük önderler ve üstadlar'da sizin misyonunuza yardım etmek için bu dönemde Dünya'da bulunuyorlar.
Vatikan,insanoğlu'na karşı işlediği suçları açıklayacak,sizlerden tüm gerçekler saklandı ama artık her şey açıklığa kavuşacak ve tüm kötülükler iz bırakmadan ortadan kaybolacak.

Çok az insanın işaretleri anlamasıyla birlikte,Amerika'nın ele geçirilişi başlamıştır,suçlar işlenmektedir.Sizleri kontrol altında tutmaya çalışan TV setlerinizi kapatın,orada gerçeği asla bulamazsınız,TV sizi köleleştiren zihin kontrolü hedefleyen planın bir parçasıdır.Amerikalılar hakları olduklarına inanıyorlar,bu savaşı kimin kazanacağını görmek gerçekten çok ilginç olacak,tüm Dünya bu oyunu seyrediyor.Amerikan halkının inandıkları ve asıl realiteler tamamen zıt iki durumdur.Amerika'da yaşananların hepinize ders olmasını ve idrak etmenizi dilerim.
Şimdi artık son vermeliyiz,Veronica'nın yakında yanına gelecek insanlarla çalışması gerekmektedir.Zamanlama doğru olduğunda her şey açığa çıkacak.

AŞK ve IŞIK içinde birleşerek,araştırmalarınızı paylaşın.Gerçeklere ulaşmaya çalışan ve de korku içinde olan tüm insanların zihinlerinin açılması için gönülden yardım edin,onların rehberliğe ihtiyacı var.
Bizi kimse durduramaz,birlikte tüm zorlukarın üstesinden gelecek güce sahibiz.
AŞKIM,arkadaşlarınla birlikte keyifle hoşça vakit geçirin,ben her zaman yanındayım,hedefe ulaşmak üzereyiz.

Aşkım,sonsuza kadar senindir,seni takdir eden MONTY

Website: The Montague Keen Foundation

Çeviri: Mahmut Kılıçlıoğlu

Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

GREG GILES

GREG GILES
Türkçe olarak

despertando.me - other channels

TURKEY


Updated information:

http://insanlikolmedi.tumblr.com/

Gas-mask made from water bottle.

Updating visuals from the Resistance: http://occupygezipics.tumblr.com/

The only hero TV channel constantly broadcasting from resistance: http://www.trcanlitv.net/2013/05/halk-tv-izle.html

Another important issue is:

Some dark forces try to show this as Turkish spring, like Arab spring. This is not something as it was in Libya, Bahrein or Egypt. This is 10 years of unrests respond to government. Football clubs killing each other for goals, left parties, right parties, communists, religious people, modern people, every type of citizen helping each other and united against Tayyip Erdogan (president)

Police told using orange gas in some locations too (orange agent: real chemical USA used in Vietnam war)



Evrenin Dinamikleri

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com

GALACTIC CHANNELINGS

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
Türkçe olarak

FINANCIAL TYRANNY BY D. WILCOCK

FINANCIAL TYRANNY BY D. WILCOCK
click image

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
Türkçe olarak

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
Türkçe olarak

11. VE 22. ARALIK DÖNÜŞÜM İÇİN DÜNYA ÇAPINDA BÜYÜK “CANLANDIRMA”

11. VE 22. ARALIK DÖNÜŞÜM İÇİN DÜNYA ÇAPINDA BÜYÜK “CANLANDIRMA”
11. VE 22. ARALIK DÖNÜŞÜM İÇİN DÜNYA ÇAPINDA BÜYÜK “CANLANDIRMA”

WE ARE THE MANY


THE OCCUPY SONG ...

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
Türkçe olarak

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.