Followers

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT


Permission given by Mrs. Veronica Montague Keen


I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copyright No. 2366610

Sunday 14 April 2013

14 Nisan 2013


MONTAGUE KEEN, 14 NİSAN 2013


Yakın bir gelecekte seçim yapmanız gereken bir zaman oluşacak ve gerçekler adına ayağa kalkmak veya bir korkak olarak, hangi yol size daha kolay gelirse devam edeceksiniz. Size garanti ederim ki, kolay yol yoktur. Kabal'ın kimse için zahmetsiz bir yol yaratmaya niyeti yoktur. Yeterli olan çoğunluğun gerçek ve ışık adına beraberce toplandığı zaman, hiç şüphesiz Kabal yıllardır planlayarak kurmaya çalıştığı Yeni Dünya Düzen'indeki çabasında başarısız olduğunu bilecek.

İrlanda bunu yaptı. İrlanda'lı insanlar toplu halde biraraya geldiler ve büyük bir HAYIR! dediler. Biz, İrlanda halkı, isteklerinize ve beklentilerinize boyun eğmeyi kabul etmiyoruz. Biz adalet istiyoruz!

Diğer ülkeleri bu yolla birleşmekten durduran nedir. İrlanda şablonu yarattı, onlar öncülük yaptılar. Diğer ülkeler ne kadar çabuk bu örneği takip ederlerse, bankacılık sisteminin neden olduğu tüm acı ve korku'da yok edilecektir. 3. Dünya savaşını çıkarmaya yönelik
(bir çok ülkeyi kapsayan) büyük bir kampanya yapılmaktadır. Bunu her gün televizyonlarınızda görebilirsiniz. Sizler, birçok yanlış bilgiyle yönlendiriliyorsunuz, bunlardan çoğu o kadar komik ve saçma ki, bazılarınızın bunlara gerçekten inanmasına şaşkınlık duymamak elde değil. Tarih sadece kendini mütemadiyen tekrar ediyor. Onlar Dünya'yı kısmen değiştirdiler, ülkelerin isimleri farklı ama her zaman aynı formül uygulandı. Geçmişte uyguladıkları methodlar işe yaradı, neden değiştirsinlerki? KOYUN, her zaman tuzağa düştü, işte sizi bu şekilde kontrol ettiler.

Zihninizi tüm bu propagandalardan temizlemeniz gerekmektedir. Bu, meditasyon yoluyla kalbinizin derinliklerine inerek yapılabilir. Zihniniz size söylenenleri yaptığınız kişiler tarafından manipüle edilerek, onların gerçekte kim olduklarını anlamanız engellendi. Hayatta kalmanız için, kalbiniz ile düşünüp ve hareket etmeniz önemlidir. Tüm zihin kontrolü saçmalıklarını geride bırakınız. Kendinizin yüce varlıklar olduğunuzu bilin.

Rehberlik için dua edin ve dini sözler kullanmayın. Kalbinizi açın ve kendi kelimelerinizi kullanarak spiritüel yanınızla bağlantı kurun. Herbirinizin, tek amacı sizlerin yanında olmak olan melekleri vardır. Ayrıca size yardım etmek ve yol göstermek için görevlendirilen ruhsal rehberlerinizde bulunmaktadır. Sadece istemelisiniz. Alacağınız yanıtlar size sürprizler getirecektir. Tüm bunlar evlerinizin mahremiyeti içerisinde yapılabilir. Tek yapmanız gereken her türlü olasılığa kalplerinizi açmanızdır. Bu zamanda atacağınız en önemli adım budur. Kim olduğunuzun farkına varmanın zamanı geldi- Dünya gezegeninde deneyim yaşayan bir ruh. Misyonunuz, Dünya'yı kendileri için isteyen şeytani güçlerden kurtarmanızdır. Birbirinizden sorumlusunuz. Birlik içinde olmalısınız: Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için.

Kabal sınır tanımaz. Yiyeceklerinizin kaynaklarını, TOHUMLARI kontrol etmek için plan yapıyorlar. Bunun olmasına izin verilemez. Dünya'da iken, ben bu konu hakkında araştırmalar yaptım ve detaylar içeren dersler verdim. Dünya'yı korumalısınız. Gezegeninizin şimdiye kadar ne kadar tahrip edildiğinin boyutunu idrak etmeye ihtiyacınız vardır. Bunu sizin yardımınız olmadan yapmış olamazlar.

Bunu hemcinslerinize nasıl yapabilirsiniz? Aslında kendinize de aynısını yapıyorsunuz. Bunu görmüyor musunuz? Onların ayrıca zehirini soluyorsunuz. Kendinize aynada nasıl bakabiliyorsunuz? Baktığınızda ne görüyorsunuz? Yaptığınızdan utanmıyor musunuz? Sürdürdüğünüz ile, insanlığın yanısıra gezegeninizi de mahvediyorsunuz. Kabal'ın sizin yanınızda olacağını bir an bile düşünmeyin. Siz asla onlardan biri değilsiniz. Onlar sizi sadece kullanıyorlar. Ruhlarınızı onlara satıyorsunuz. Bir gün bu gerçek sizde bol bol miktarda açıklığa kavuşacak. Sonra, yardım ve destek için kimi arayacaksınız?

Dünyanız kriz içindedir. Bu kriz dikkatlice manipüle edilerek mümkün olduğu kadar acı ve geçim sıkıntısına neden olmaktadır. %99'unuz bir gecede bu durumu değiştirebilirsiniz. Kapalı perdeler arkasında saklanıp, bunun son bulacağını ümit etmeyin. Artık yeter demenin zamanı gelmiştir. Sesinizi bulun, buna sahipsiniz ve kullanın. Tek gerekli olan kalplerinizdeki sevgidir. Biraraya gelip, aşkın gücünü hissettiğinizde ortaya çıkacak güzel enerji akışı karşısında büyüleneceksiniz. Tam olarak ne dediğimi biliyorsunuz. Bunu operada deneyimliyorsunuz, müzik kalbinizi ve ruhunuzu açıyor. Bu, büyük sportif müsabaka'larda açıkça ortaya çıkıyor. Bu enerji, insanlar ortak bir neden ve amaç için toplandıklarında meydana geliyor. Tüm etiketleri unutun. İnsanoğlu, birinize saldırı olduğunda birleşme durumundadır çünkü bu saldırı hepimize yapılmış demektir.

Sizler, bir ülkeden diğerine Kabal'ın nasıl seçim yaptığını gördünüz. Sizin için geldiklerinde kim sizi savunacak? Sizin nedeniniz için savaşmayı bu Dünya'nın David Icke'ına bırakmayın. Daha ziyade, onun örneğini takip edin, gerçek ve adalet adına konuşun. Işık'tan olanlar ile kontak kurun ve ışığı kendileri görmek için yardımınıza ihtiyacı olanlara karşı açık olun.

Büyük uyanış meydana geliyor. Parçası olun ve zevk alın. Ödülleri muazzamdır.

Sizden saklananlar, ışığa getirilecekler. Bu, sürecin bir parçasıdır ve elimizdedir. Dünya'da çok az insan gezegeninizin Kabal'ın kontrolünde olması için neler yapıldığını tümüyle anlıyor ve biliyor. Gezegeniniz sizi kurtarmak isteyenler tarafından çevrilmiştir. Kabal, saldırıya uğradığınızı söyleyerek sizi korkutmaya çalışacak, fakat biliyorsunuz ki bu doğru değildir. Onlar barış içinde gelecek. Onlar sizin arkadaşlarınız. Korkmayın ve gerçeğinizle ayakta durun. Kabal, günlerinin sayılı olduğunu biliyor, hayatta kalamayacaklar. Yalanlara ve yolsuzluğa dayalı bir düzen üzerine kurulmuş bir sistemleri var. Düşmeye hazır olan bir düzen... ve düşecekler.

Veronica, seans esnasında ruhlar dünyası hakkında pek çok kez konuştum. Ne kadar hayranlık verici! Kullandığım kelime "olağanüstü" olmuştu. Herşey öğretildi, lisana ihtiyacın yok. Sen beklentileri aşan bir uyum deneyimledin ve aşk sınır tanımayacağını bilir. Güzellik ve renk kavramının bilincine vararak deneyimlenmesi gerekmektedir. Birisinin ailesi, arkadaşları ve ataları, hepsi sadece bir düşünce uzaklığındadır. Herşey mümkündür.

Sevgilim, seni koruyorum, yolunda sana rehberlik ediyorum. Birçokları sana gelecek, güzel konuşup, yardım önerecekler ama amaçları seni ve ekibini dağıtmak ve kontrol etmeye çalışmak olacaktır. Sen, her zaman uyanık ve tetikte olmak zorundasın. Sana yaklaşmak isteyen herkesi kontrol et. Sen, kimlere güvenebileceğini ve kimlere bağlı olabileceğini biliyorsun.

Art niyetli olanlar açığa çıkarıldı ve ortadan kaldırıldı. Ailen, arkadaşların ve insanlığın aşkı ve gezegeniniz, Kabal'a HAYIR demek için size rehberlik yapsın. Bozulmuş rejimi desteklemeyin, daha sonra kendinizin ne kadar güçlü olduğunuzu görün. Yardımınız olmadan onlar bir hiç, sizi kontrol etme hakkına sahip olduğunu sanan içi boş kaplar. Herşey sizlere bağlı, şimdi akılsızca onlara verdiğiniz gücünüzü geri alma zamanıdır. Onlar için yolun sonu gelmiştir. Sinirli ve kindar olarak enerjinizi boşa harcamayın. Onlara acıyarak el sallayıp veda edin.

Seni bekleyen maceranın tadını çıkar.

Sevgimiz sonsuz, seni takdir eden Monty.

Website: The Montague Keen Foundation


Çeviri: Mahmut Kılıçlıoğlu

Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

GREG GILES

GREG GILES
Türkçe olarak

despertando.me - other channels

TURKEY


Updated information:

http://insanlikolmedi.tumblr.com/

Gas-mask made from water bottle.

Updating visuals from the Resistance: http://occupygezipics.tumblr.com/

The only hero TV channel constantly broadcasting from resistance: http://www.trcanlitv.net/2013/05/halk-tv-izle.html

Another important issue is:

Some dark forces try to show this as Turkish spring, like Arab spring. This is not something as it was in Libya, Bahrein or Egypt. This is 10 years of unrests respond to government. Football clubs killing each other for goals, left parties, right parties, communists, religious people, modern people, every type of citizen helping each other and united against Tayyip Erdogan (president)

Police told using orange gas in some locations too (orange agent: real chemical USA used in Vietnam war)



Evrenin Dinamikleri

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com

GALACTIC CHANNELINGS

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
Türkçe olarak

FINANCIAL TYRANNY BY D. WILCOCK

FINANCIAL TYRANNY BY D. WILCOCK
click image

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
Türkçe olarak

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
Türkçe olarak

11. VE 22. ARALIK DÖNÜŞÜM İÇİN DÜNYA ÇAPINDA BÜYÜK “CANLANDIRMA”

11. VE 22. ARALIK DÖNÜŞÜM İÇİN DÜNYA ÇAPINDA BÜYÜK “CANLANDIRMA”
11. VE 22. ARALIK DÖNÜŞÜM İÇİN DÜNYA ÇAPINDA BÜYÜK “CANLANDIRMA”

WE ARE THE MANY


THE OCCUPY SONG ...

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
Türkçe olarak

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.