Followers

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT


Permission given by Mrs. Veronica Montague Keen


I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copyright No. 2366610

Sunday 26 May 2013

26 Mayıs 2013

MONTAGUE KEEN, 26 MAYIS 2013

Gerçeğin ışığı ile çok fazla şey açıklığa kavuşuyor. Kabal'dan olanlar çaresizce ve boşuna çabalıyorlar. İnsanlar artık kendilerine söylenenleri sorgulamadan kabul etmiyorlar. Şimdi, onlar delilleri kontrol ediyorlar ve geçmişte onlara söylenmiş olanları nasıl öylece kabul etmiş olduklarının merakı içindeler. 


Sizi yönetenlerin kalpten gelerek, üstün yararınız için çalıştıklarına inanmıştınız. Şimdi, bunun gerçek olmadığını görebiliyorsunuz. Kabal'ın kuralları ve planlarına dahil değilsiniz! Birbirini takip eden sahte ve düzmece operasyonlar izlediniz, tüm bunlar KORKU'ya neden olmak ve akılsız ve düşüncesiz insanların bir soru sormadan saldırdığı düşmanlar yaratmak için yapılmıştır.

Siz kuklalar değilsiniz. Sorumluluk alın. Kabal'ın kirli işlerini yapmayın, bunu yaparak kendi sonunuza yardımcı oluyorsunuz. Kardeşlerinize saldırmayın. %99'zunuz birlik içinde olmak zorundasınız, gezegeni kendileri için isteyen ortak bir düşmanınız var. Hareketlerinizle onların hedeflerini gerçekleştirmelerine yardımcı mı olacaksınız. Gerçekten istediğiniz bu mudur?


Bu zamanda, konuşan insanlara kulak verin. Onlar, insanlığın hayrı için kendi hayatlarını ortaya koyan cesur ruhlardır. David Icke, Kevin Annett, Gilad Atzman, Miko Poled: Bu dört adam, insanlık için planlananları açığa çıkarmak adına herşeyi risk eden ve güven duyarak, cesaretlendirilmenizi sağlamak üzere ön plana çıkmış olanlardır.

Kabal'ın tarih boyunca Böl ve Kazan tekniğini kullanmış olduğunu hatırlayın. Bu, insanoğlunun asla birlik içinde olmaması ve ortada bir sorun olduğunun farkına varmaması için yapıldı. Böylece, UYANIŞ'ın ve bunun üstesinden gelmenin gerekli olmadığı sağlanmış oldu.

Din, insanlar arasında ayrılık, şüphe ve güvensizlik yaratmak için icat edildi. Bu, tüm insanoğlunun zihinlerinde farklı amaçların ve ayrımların yaratılmasına neden oldu. Daha başka birçok sahte operasyonlar olabilir, şimdi insanların bunlara karşı uyanık olması ise güzel bir durumdur. Er yada geç, Kabal planlarının asla amacına ulaşmayacağı gerçeğini kabul etmesi gerekecek.

Herşeyden önce, Vatikan aslen hiç var olmayan bir cezalandırma korkusu vasıtasıyla ve vaftiz yoluyla bebeklerinizi gönüllü bir şekilde devretmenizi garanti altına aldı. Böylece onlar, ruhlarının üzerinde hakimiyete sahip oldular. Bu hain uygulama bitmek zorundadır. Vatikan bir uçurumun önünde durmaktadır ve her yeni skandal onu sınırın yakınlarına doğru itmektedir. Yakında, hiç bir iz bırakmadan düşecekler. Onların şeytan imparatorluğu açığa çıkmış ve parçalanmıştır. İnsanoğlu bir daha asla böylesi bir düşmana maruz kalmayacak. Vatikan, kitleleri kontrol altında tutmak için, yalanlar üzerine tasarlanmış ve kurulmuş bir örgüttür, onların yaymış olduğu bu KORKU sistemi ortaya çıkarılacak. Bu, hayatınızı her açıdan kontrol etti fakat sonunda insanlar buna uyanmaya başladılar.

Vatikan hepsini kontrol ettiğinden dolayı, hangi dine mensup olduğunuz onları zerre kadar ilgilendirmez. Onlar, ırk ve mezhebi hesaba katmayarak hayatlarınızın her yönüne müdahale ederler. Kendi maneviyatınızı kucaklamanın ve gerçekte kim olduğunuzu anlamanın zamanı gelmiştir. Sevgiyle yaşayın, korku ile değil.

Gezegeninize ışığı getirmek ve sevgi ve bağışlayıcı bir yol gözeterek medeniyetinizi geri döndürmek zorundasınız. Savaştığınız ülkelere, güvensizlik ve korkuyla cesaretlendirildiğiniz insanlara karşı dostluk elinizi uzatın. Hepbirlikte olmanızın zamanı gelmiştir. İhtiyacınız olan tüm yardımı alacaksınız. Sonra, askerler üniformalarını çıkaracak ve öldürmek istemeyecekler. Onlar, Kabal'ın kontrolü sürdürebilmesi için nasıl kullanıldıklarının farkına varacaklar.

Sen, sevgilim, Kabal'ın nasıl çalıştığını ilk elden deneyimledin. Bazen, senin için besbelli olan şeyleri başkalarının görmesine yardımcı olmak zordur. Her zaman para, insanları ışığın yolundan ayırarak kandırmak için kullanılan ve bir kukla haline gelmesine sebeb olan bir method olmuştur. Bu aptalcadır, yakında para geçmişteki bir parçadan ibaret olacak. Ona gerek duyulmayacak. Şimdi bunu hayal etmek zor olabilir ama size söz veriyorum, olacak olan budur. Kabal değişimleri bloke etmeye çalıştıkça, kendisini daha büyük bir karmaşanın içine sokuyor. Değişim kaçınılmazdır. Bu, onlarınkinden daha büyük zihinler tarafından planlandı, böylece başarısız olmayacak.

Birçoklarınız, enerji değişimlerine aşikar durumdadır. Onlara sabır gösterin, zamanla tüm bunların sizin daha yüksek hayrınız için olduğunu anlayacaksınız. Netice herşeyin anlamını ortaya çıkaracak. Dünya'nıza ışığı ve sevgiyi getirmek için neler yaptığınıza geri dönüp baktığınızda, yaşadığınız her türlü acı ve rahatsızlığa değdiğini göreceksiniz. İnsanoğlu'nun barış ve uyum içinde yaşadığını göreceksiniz. İletişim telepatik olacak böylece yanlış anlaşılma mümkün olmayacak. Kademeli olarak, yemek ve uyku gerekli olmayacak ve anılardan silinecek. Sizler, muazzam bir serüven için yola çıktınız. Keyfini çıkarın.

Hala eski yaşam yoluna yakalanmış olanlara yardım etmek için hazırlıklı olun. Yeniyi ve henüz denenmemiş olanı benimsemek cesaret gerektirir. Dünyanızın her tarafında kapılar açılıyor. Gerçek tarihiniz ve kökeniniz gibi, kapalı kapılar ardında saklanmış olan bilgiler. Önemli olan durum, sizin güçlü birer ışık varlıkları olmanızdır ve sizi esaret altında bırakmak için ışığınız kasıtlı olarak karartıldı.

Zincirlerinizi kırıp, gücünüzü geri almanın zamanı gelmiştir. Tüm ülkeler birlik içinde olmalı ve dostluk elini uzatarak birbirlerini cesaretlendirmelidir. Şu anda, "BİZ ve ONLAR" senaryosu mevcut: Siz, ONLAR'ın kim olduklarını biliyorsunuz ve apaçık BİZ'in kim olduğunu da biliyorsunuz. BİZ, dostluk içersinde biraraya geldiği zaman, başarıdan emin olacağınızı kavrayacaksınız.

İnsan yapımı ve sizleri ayırmak için yapılmış olan farklılıkları görmeyi kabul etmeyin. Sen, sevgilim, İrlanda'lı olarak birçok ülkede kendi evindeymiş gibi rahat hissetmelisin. Kadim zamanlardaki kanıtlara göre, İrlanda'lılar sevgiyi, ışığı ve bilgiyi yaymak için her tarafa seyahat ettiler. Kabal'ın güç kullanarak konrolü alıp ve iyi olan herşeyi tahrip edene kadar, büyük ve mutlu bir aile tablosu vardı.

Şimdi, sizler insanoğlunun sevgisi adına birleşeceksiniz, tüm iyi ve saf olan herşeyin tahribatına yol açan geçmişin karanlık tohumlarını ortaya çıkarmak için gerekli olanları gezegeniniz için yapacaksınız. Siz, geçmişteki açgözlülüğe tiksinerek bakacaksınız ve bir daha parçası olmayı rededeceksiniz. Buna yaşam mücadelesi adı veriliyordu. Ne kadar uygun bir tanımlama! İleriye bakın ve intikam peşinde koşmayın. Bu, sizi Kabal'ın seviyesine düşürür ve siz bundan çok daha iyisiniz. Kadim zamanların tarihini çalışın, bilmeniz gereken herşey keşfetmeniz ve ileriye gitmeniz için orada duruyor.

Sen, sevgilim, geçenlerde antik çağdaki Mısır'da ÖLÜM İÇİN BİR KELİME olmadığını öğrendin. Mısır'lılar gelmiş oldukları BATI'ya yeniden döneceklerine inanırlardı. Birisi öldüğünde onlar, "BATI'YA DOĞRU YÖNELİNDİĞİNİ" söylerlerdi. Ne kadar enteresan. Sana söylenen şeyleri not al. Onlar İrlanda'ya dönüyorlarmı? Onlar buna inanıyorlarmı?

Tarihini araştırırken hoş vakit geçireceksin, sevgilim. Bunu senin için bozma niyetinde değilim. Hala keşfedilmemiş birçok piramit var ve ayrıca bazı sular altında kalmış şehirlede tüm gizemleriyle bekliyor. Önümüzde heyecanlı zamanlar var!

Gerçekler seni heyecanlandıracak ve şaşırtacak. Üzerine git. Onları paylaş. Zamanlama doğrudur.

Bir önlem kelimesi... Her zaman tetikte ol! Mevcut durumdan mutlu olanlar bulunmaktadır. Onlar, herşeyin olduğu gibi kalmasını istiyorlar ve böylece içeriye sızıntı yapıp, dağıtarak güvensizlik ortamına neden olmaya çalışacaklar. Hepinizin karanlık Kabal ve onun dalkavuklarından korunmaya ihtiyacınız var. Her zaman korunmak için yardım istemeyi hatırlayın. Her zaman uyanık olun, bildiğin gibi bazen insanlar gölgede bırakılır ve yaptıklarından kendileri sorumlu olmazlar. Bunu göz önünde bulundurmak gerekmektedir. Kabal, kontrolü elinde tutmak için tüm gücüyle herşeyi yapacak. Bilindiği gibi, kirli bir savaş olacak. Fakat sadece bundan dolayı korkunu gösterirsen, seni incitebilir.


Arkadaşlarını ve aileni takdir et ve bu minnettarlığı ışık için çalışanlara doğru genişlet.

Sevgilim, biz bu yolda beraber yürüyeceğiz.

Seni takdir eden, Monty.
Website: The Montague Keen Foundation


Çeviri: Mahmut Kılıçlıoğlu

Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

GREG GILES

GREG GILES
Türkçe olarak

despertando.me - other channels

TURKEY


Updated information:

http://insanlikolmedi.tumblr.com/

Gas-mask made from water bottle.

Updating visuals from the Resistance: http://occupygezipics.tumblr.com/

The only hero TV channel constantly broadcasting from resistance: http://www.trcanlitv.net/2013/05/halk-tv-izle.html

Another important issue is:

Some dark forces try to show this as Turkish spring, like Arab spring. This is not something as it was in Libya, Bahrein or Egypt. This is 10 years of unrests respond to government. Football clubs killing each other for goals, left parties, right parties, communists, religious people, modern people, every type of citizen helping each other and united against Tayyip Erdogan (president)

Police told using orange gas in some locations too (orange agent: real chemical USA used in Vietnam war)



Evrenin Dinamikleri

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com

GALACTIC CHANNELINGS

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
Türkçe olarak

FINANCIAL TYRANNY BY D. WILCOCK

FINANCIAL TYRANNY BY D. WILCOCK
click image

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
Türkçe olarak

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
Türkçe olarak

11. VE 22. ARALIK DÖNÜŞÜM İÇİN DÜNYA ÇAPINDA BÜYÜK “CANLANDIRMA”

11. VE 22. ARALIK DÖNÜŞÜM İÇİN DÜNYA ÇAPINDA BÜYÜK “CANLANDIRMA”
11. VE 22. ARALIK DÖNÜŞÜM İÇİN DÜNYA ÇAPINDA BÜYÜK “CANLANDIRMA”

WE ARE THE MANY


THE OCCUPY SONG ...

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
Türkçe olarak

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.