Followers

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT


Permission given by Mrs. Veronica Montague Keen


I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copyright No. 2366610

Monday 1 July 2013

1 Temmuz 2013

MONTAGUE KEEN, 1 TEMMUZ 2013

Sizler, Matrix'e tutunmak için yapılan son hamlelere şahitlik ediyorsunuz. Birçoklarınız kendi zihinlerinizin gücüne uyanırken, sessiz kalmayı kabul etmiyorsunuz. Keşfettiklerinizi diğerleriyle paylaşmak istiyorsunuz. Herkesin öğrenmeye istekli olduğunu bulmaktasınız. Onlar, artık Kabal'ın hizmeti altında tutuklu kalmaya hazır değildirler. Sonunda bazı ordular uyanmaya başlıyor ve kendilerine emredilenleri sorgulamaya başlıyor. Onlar, gözden çıkarılabilir olduklarının ve bir gün anlamsızca kendilerininde hizmet ettikleri tarafından öldüreleceğinin farkındalar.

Biz, ruhsal olarak sadece yardımımızı istediğinizde sizlere destek verebiliriz. Bizler, diğer gezegenlerden gelen dostlarınız olarak, teknoloji v.b gibi konularda pratik destek getireceğimiz durumuna hazır ve istekliyiz. Bizim yardımımızı çağırmaya gerek duymadığınız sürece sizlere müdahale edemeyiz. Birçoklarımız geçici bir şekilde görünecekler. Sevgilim, bunu sana söz veriyorum. Bazı sürprizlere karşı hazırlıklı olun.


Uzun yıllar önce, gezegeninizi ele geçirmiş olan bu hain kontrol sistemin zor kullanarak getirmiş olduğu kısıtlamalardan zihinlerinizi serbest bırakacağız. Şimdi, birkez daha, ele geçirme başlamadan önce Dünya gezegeninde yaşayan muhteşem, güçlü varlıklar haline gelmenin zamanı gelmiştir. Bu ele geçiriş birçoklarınızın köleleştirilmesini akabinde getirmiştir. Bugün bile, Dünyanızın birçok yerinde bu köleliğin sürdürüldüğünü görmektesiniz. "İnsanları koruma adı altında" bir başka ülkeyi işgal ederken açıkladıkları nedenler ve bahaneleri her sefer daha fazla cılız hale gelmektedir. Dünya'da yapmak istedikleri son şey bu zavallı masum insanları korumaktır. Bu, onların popülasyonu katletme methodudur ve birgün aynı insanlar sizi ve size ait olanları yok etmek isteyecekler. Bu senaryo hakkında hiç düşündünüzmü? Bunu yapmanın zamanıdır.

Vatikan'da açığa çıkanlar yakında bir sel haline gelecek. Daha sonra adı iblis'in başı olarak belirtilerek ortaya dökülecek. Buna dahil olanlar, bundan böyle kör gözlerle geçmişte ve halen yaptıklarının arkasında duramayacak ve gerçek hedefleri belirginleşecek. Ellerindeki tüm kozlar artık düşmeye başlamıştır. Birçok şey insanlıktan gizlenmiştir. Beşikten mezara dek zihinler kontrol edilmiş ve yıllar boyunca Dünya'da hayatı deneyimleyen milyarlarca insanın yaşamı bu KORKU yolu kullanılarak mahvedilmiştir. Birçoklarınız için bunun altında yatan temelin yalan ve kandırmacaya dayalı olduğunu kabul etmek oldukça zordur. Yakında, bu konuda inkar edilemez delillerin ortaya çıkarılacağını göreceksiniz. Onlar ve dalkavukları, Dünyanızda olan tüm kötü ve hain işlerden sorumludurlar. Fakat, onların imparatorluğu nerdeyse bitmek üzeredir. Bu korkunç güç yapısının ortadan kaldırılmasına gözyaşı dökülmeyecektir; üzülerek söylemek gerekirse birçoklarınız hala size işlenmiş olan bu KORKU yüzünden kilitli kalmış durumdasınız.

Zincirlerinizi kırın ve ışığa doğru ileriye adım atın. KORKU'yu bertaraf edin ve kim olduğunuzun farkına varın. Kalbinizi sevgiye açın ve size söz veririm ki yaşamlarınız her türlü olasılığa karşı açılmış olacak. Büyük maceranız henüz başlamaktadır. Zevkini çıkarın! Sizden saklanmış olan tüm bilgiler herkes tarafından bilinir hale gelecek ve herkes yine eşit olacak. Tüm Evren'de birbirine üstünlük taslamanın gerçekleştiği tek yer Dünya gezegenidir. Yakında bunun gerçekte ne kadar aptalca ve saçma bir durum olduğunu kavrayacaksınız. Bir kimse, Kaynak-Yaradan(Yaratıcı)nın böyle birşey yaptığına nasıl inanabilir. Tüm bunlar ifşa edilecek ve kanıtlar önünüze serilecek. Herşey açıklığa kavuşacak. Korku ve tahribata sebeb olan teknolojinin yerine doğa daha ağır basacak.

Bir zamanlar Dünya'da bulunan büyük zihinler sizin danışmanınız olmak üzere hazırlardır. Onlar, bu muazzam gezegeninizi onarmak için gidilen yolun her adımında sizlere rehberlik edecek. Onlar kendilerini Veronica'ya gösterdiler. Onlar, gezegeninizi eski haline getirmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırlar ve sizlerin yanında çalışma arzularının olduğunun bilinmesini istemektedirler. Bu, vazifede yalnız olduğunuzu asla düşünmeyin. Bunu birleşik bir çaba olarak görün.

Birçoklarınız uyanmış ve onları ortaya çıkarmış olduğunuzdan dolayı Kabal korku içersindedir. Onlara sevgi ve ışık gönderin. Bu, bozuk düzeni su üstüne çıkaracak ve onların güç yapısı dağılacaktır. Sevgi en güçlü silahınızdır. Onların nefret ve aşağılama duygularını direkt olarak kalpten gelen sevgi ve bir gülümsemeyle dönüştürün ve en çılgın hayallerinizden öte başarılı olacaksınız. Onlar sevgiyi anlamadıklarından ötürü, ona karşı duyarlı değillerdir ve başa çıkamayacaklar. Diğer yandan siz bunun bolluğu ve bereketi içindesiniz. Birkez sevginin herşeyi değiştirdiğini tamamıyla anladığınızda, sizi hiçbir şey durduramayacak.

Nesiller boyu dillendirilecek olağanüstü birşeyin doruk noktasındasınız ve karanlığı nasıl yenip, ışığı yeniden ortaya çıkarmanız ve insanlığın nasıl yeniden bir olup barış ve uyum içinde yaşayacağına tanıklık edeceksiniz. Bazıları kendilerinden çok şey istendiğini hissedebilir. Size tek söyleyeceğim alacağınız ödülleri düşünmenizdir: Bir daha cinayet ve bozuk bir düzen süregelmeyecek. Bunun için bir takım rahatsızlıkların olmasına kesinlikle değer. Hiç kimseden yeterliliğinin ötesinde birşeyde katkı yapması istenmemektedir ve inandırıldığınızdan çok daha fazlasını yapma yeteneğine sahipsiniz. Bunu yapabilirsiniz ve yapacaksınız.

Birçoklarınız Dünya'ya bu harikulade değişimleri getirmek için geri döndünüz. Ayrıca, Kabal tarafından kullanılanların işinize sızıntı yaparak ve bozarak varolduklarının farkında olun. Onlar mümkün olan her yer ve zamanda buna neden olmaktadır. Onlar, özellikle savunmasız olanlar ulaşırlar. Onlar çok vaatte bulunur ama hiçbirini yerine getirmezler. Onlar acınasıdırlar. Dünya'da çok kısa bir süre için bulunuyorsunuz. Ruhunuzun sonsuz mevcudiyetini idrak etmenin zamanıdır. Işık'tan olduğunu savunup aslında gerçekten ışık olanlara dahil olmaya çalışanlar esasen başkalarını suçlarlar zira onlar saf ışıkta fonksiyonlarını sürdüremezler. Onlar kendilerini açığa çıkartılmış ve rahatsız hissediyorlar ve çaresiz durumdalar.

Uyanık kalmaya devam edin, farkında ve tetikte olun. Tam bilinçli hale gelmenizi önlemeye çalışanlara dikkat edin. Gazete ve Tv'de yapılan propagandalardan zihninizi serbest bırakın. Tüm bunlar sizi karanlıkta bırakmak ve kontrol altında tutmak için inşa edilmiştir. Birbirinize destek olmaya ve bilgi paylaşımına devam edin. Işığı hayatınıza çağırın.

Sevgilim, dikkat dağıtan ve gerilim yaratan durumlar ve bazı insanlarla son zamanlarda uğraşmak zorunda kaldın. Buna sakın aldanma zira bu, onların tam istedikleri bir durumdur. Bu, güzel ve değerli bir enerjinin boşa harcanmasına neden olabilir.

Biz yolumuzdayız. Hiçbir şey ışığı durduramaz.

Her zaman, seni takdir eden, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation

Çeviri: Mahmut Kılıçlıoğlu

Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

GREG GILES

GREG GILES
Türkçe olarak

despertando.me - other channels

TURKEY


Updated information:

http://insanlikolmedi.tumblr.com/

Gas-mask made from water bottle.

Updating visuals from the Resistance: http://occupygezipics.tumblr.com/

The only hero TV channel constantly broadcasting from resistance: http://www.trcanlitv.net/2013/05/halk-tv-izle.html

Another important issue is:

Some dark forces try to show this as Turkish spring, like Arab spring. This is not something as it was in Libya, Bahrein or Egypt. This is 10 years of unrests respond to government. Football clubs killing each other for goals, left parties, right parties, communists, religious people, modern people, every type of citizen helping each other and united against Tayyip Erdogan (president)

Police told using orange gas in some locations too (orange agent: real chemical USA used in Vietnam war)



Evrenin Dinamikleri

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com

GALACTIC CHANNELINGS

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
Türkçe olarak

FINANCIAL TYRANNY BY D. WILCOCK

FINANCIAL TYRANNY BY D. WILCOCK
click image

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
Türkçe olarak

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
Türkçe olarak

11. VE 22. ARALIK DÖNÜŞÜM İÇİN DÜNYA ÇAPINDA BÜYÜK “CANLANDIRMA”

11. VE 22. ARALIK DÖNÜŞÜM İÇİN DÜNYA ÇAPINDA BÜYÜK “CANLANDIRMA”
11. VE 22. ARALIK DÖNÜŞÜM İÇİN DÜNYA ÇAPINDA BÜYÜK “CANLANDIRMA”

WE ARE THE MANY


THE OCCUPY SONG ...

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
Türkçe olarak

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.