Followers

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT


Permission given by Mrs. Veronica Montague Keen


I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copyright No. 2366610

Sunday 15 September 2013

15 Eylül 2013

MONTAGUE KEEN, 8 EYLÜL 2013
AZINLIKTA OLSANIZ BİLE, GERÇEK GERÇEKTİR
Mahatma Gandhi

Hapishane duvarları dağılıyor. Siz şu anda köleleştirilmiş ve yutulmuş insanlıktaki bozulmayı görüyorsunuz. Piramidin yapısı pervasızca apaçık hale geliyor ve onun tepesindekiler her geçen gün daha sinirli hale geliyorlar. Onlar sorgusuzca, planlarının başarılı olacağına inanarak efendilerine itaat ettiler. Planlarının başarılı olacağından emin bir şekilde, bir an bile eğer insanlar uyanırsa ne yapacakları üzerine düşünmediler. Doğum anınızdan, dünyadan ayrılana dek hayatlarınızı kontrol ediyorlar.

Gerçek ise; bir mucize olarak pek çoğunuz uyandı, hatta her şey size karşı olmasına rağmen. Dünyanızın tarihi yazıldığında, çürümüşlüğü ortaya çıkarmak için ilk adımları atan bu cesur insanlar asla unutulmayacaklar. Olan biten her şey üzerine düşündüğünüzde üçüncü boyutta tutulursunuz, bazılarının hala orada sıkışıp kaldığına şaşmamak gerek. İnsanları yargılamak ve saldırmak için kullanılan insanlar kımıldadılar. Bu tüm dünyada meydana geliyor.

Kalbinizle düşünün. Ruhunuzda neyin doğru ve neyin sorgulanabilir olduğunu biliyorsunuz. Kafanızın karıştığı, aldatma ve düpedüz yalanların çok çeşitli yönlerden sizi hedeflediği bu değişim zamanında üzerinde yürüdüğünüz bu yol zor bir yol. Yardım mümkündür. Sadece istemeniz yeterli.  Hepinizin bilinç seviyenizi yükseltmeniz ve üçüncü boyuta ait her şeyi terk edip arkanızda bırakmanız gerekiyor. Uyanmış olanlarınız, sizi üçüncü boyuta geri döndürmek  için yolunuza dikkatlice konulmuş tuzaklara karşı tetikte olmak zorundalar. 

Uyanmış insanlığa büyük bir destek için,  gerçekliğin üzerindeki ışık parlatıldı. Bu, size savaşı kabul ettirebilmek için kullandıkları yanlış ifadeleri ortaya çıkarıyor. Bir seçim yaptınız: öldürmek ya da başkalarının sizin adınıza öldürmesini istemiyorsunuz.  İnsanların, bir sebep için ölmenin ya da öldürmenin bir görev olduğuna aptalca inandıkları günler sona erdi. Şimdi soruyorsunuz, “Kim sebep oluyor?”, “Savaştan kim çıkar sağlıyor?”.

Her geçen gün bu soruların cevapları daha açıkça ortaya çıkıyor. Buradaki duruşunuz savaşı modası geçmiş bir eylem yapacak. Bu nedenle eylemleriniz, düşünceleriniz ve inançlarınız oldukça önemli.  Barış arzusu yayılıyor. O başarılacak.

Yeni duruma alışıyorsunuz ve kim olduğunuzun farkına varıyorsunuz. Kontrolü elinde tutmak için çeşitli yolları deneyenlerden, debelenenlerden mazlumlar olarak hayatlarınızın kontrolünü geri alıyorsunuz. Şimdiye kadar her şeyi kendi yollarıyla yaptılar. Onlar için bu yaşamın yeni bir yolu, yazık onlara. Sizi kendi seviyelerine aşağı çekmek isteyenleri  yargılamayın ve onlara sinirlilik göstermeyin, onu şu anda gerçekten istemiyorsunuz. Herkesin içinde barış içinde yaşadığı bir dünya yaratma eylemindesiniz. Herkesin eşit olduğu ve Sevgi’nin rehber olduğu bir dünya.  Bu amaca ulaşmak için değişiklikler olmak zorunda ve çok uzak olmayan bir gelecekte bu olacak. Oldukça fazla kişinin sizin adınıza yaptıkları bu değişiklikleri kucaklamak için kendinizi kalben ve ruhen hazırladınız mı?

Her biriniz şunu sormalı; “Değişikliklere katkıda bulunmak için ne yapabilirim? Her hangi bir yolla yardım edebilir miyiz?” Bir araya gelmeyi ve birlikte çalışmayı öğrendiğiniz zaman, kötülüğe karşı zafer kazanacaksınız. Kabal, zihninizi kontrol etmek için televizyonlarınız vasıtasıyla iliklerinize kadar propaganda yaparak sizi küçük bir kutuya hapsedilmiş tutuyor. NLP (Neuro-Linguistic  Programming; Algısal Davranış Kontrolü) bilinçaltına mesaj göndermek için oldukça iyi şekilde kullanıldı. Siz bunu anlayıncaya kadar kendinizi ondan koruyamazsınız.  Bunun hakkında düşünün; aslında kendi hapishanenizin gardiyanlarına para ödüyorsunuz.

Çok eski zamanlarda aynısını yapmışlar gibi, diğerleriyle konuşun. Onlar nasıl yaşayacaklarını biliyorlardı. Onlar her şeyi paylaştılar. Bunun için eğitildiler. Sizi temin ederim ki, onlar evrenin nasıl işlediğini anladılar. Ley hatlarının önemini anladılar. Şimdi siz, dünyanızı kuşatan bu enerji hatlarını bastırmak için doğal enerjinin nasıl bloke edildiğinin büyük izlerini görüyorsunuz. Bu, kendi başına insanlığa karşı işlenen ve düzeltilmesi gereken bir suçtur. Sizi baskı ve kontrol altında tutmak için Dünya’da değiştirilen her şey ışıkla aydınlanacak,  ve düzeltmeniz için size yardım edilecek. Kendi yolunuzda bunu yapmakta iyisiniz. Işık, size yardım etmek için daha fazla parlıyor.

Görevinize inanın ve başaracağınızı bilin. Hatırlayın… Her şey bizim zaman çerçevemizde meydana gelir, sizinkinde değil. Yani, olayları yavaşlattığından sabırsızlığa prim vermeyin.  Her şey yerli yerinde gibi davranacağız. Başaracağız. Kabal’ın oyununu artık daha fazla oynamayacağınızı aklınızda tutarak çözümünüze sadık kalın. Savaş için hangi bahanenin yaratıldığına bakmaksızın, artık daha fazla ölmeye giden asker bulunamayacak. İnsanoğlu artık daha fazla, NÜFUS PLANLAMASIYLA Kabal’ı eğlendirmek ve zenginleştirmek için savaş oyununu oynamak istemiyor. Şimdi, insanlığın bütün bunlara nasıl bu kadar uzun süre  ve bu derece kör olabildiğini soruyorsunuz: cevap zihin kontrolüdür.

Şimdi tüm dünyaya yayılmış BÜYÜK BİR AİLE olarak bir araya gelme zamanı. Ailenin tüm üyeleri tekrar diğerlerini öğrenmek istiyorlar ve Dünya üzerindeki yaşamlarıyla ilgili bilgi ve tecrübelerini diğerleriyle paylaşmak istiyorlar. Bu zamanda neden Dünya’da olduğunuzun cevabı olarak, kendinizi barışçıl bir Dünya yaratırken hayal edin. Gözlerinizdeki bağ ve bacaklarınızdaki pranga düşsün.  Beyinlerinizi özgürleştirin ve görmenizi söylediklerini değil, gerçekte kendi gördüğünüzü görün. Yarattığınız özgürlüğün tadını çıkarın. Size yardım etmek ve sizi korumak için sizin tarafınızdayız. Dik durun ve doğru yolda olduğunuzu bilin.

Sevgili Veronika'm, kaderi seninle birlikte olmak olanlar senin tarafında olacaklar. Bu konuda endişelenmeyi bırak. Seni asla terk etmeyeceğim.


Sizin için sevgi olan Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Çeviri: Semih Bülent Özdemir

Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

GREG GILES

GREG GILES
Türkçe olarak

despertando.me - other channels

TURKEY


Updated information:

http://insanlikolmedi.tumblr.com/

Gas-mask made from water bottle.

Updating visuals from the Resistance: http://occupygezipics.tumblr.com/

The only hero TV channel constantly broadcasting from resistance: http://www.trcanlitv.net/2013/05/halk-tv-izle.html

Another important issue is:

Some dark forces try to show this as Turkish spring, like Arab spring. This is not something as it was in Libya, Bahrein or Egypt. This is 10 years of unrests respond to government. Football clubs killing each other for goals, left parties, right parties, communists, religious people, modern people, every type of citizen helping each other and united against Tayyip Erdogan (president)

Police told using orange gas in some locations too (orange agent: real chemical USA used in Vietnam war)



Evrenin Dinamikleri

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com

GALACTIC CHANNELINGS

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
Türkçe olarak

FINANCIAL TYRANNY BY D. WILCOCK

FINANCIAL TYRANNY BY D. WILCOCK
click image

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
Türkçe olarak

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
Türkçe olarak

11. VE 22. ARALIK DÖNÜŞÜM İÇİN DÜNYA ÇAPINDA BÜYÜK “CANLANDIRMA”

11. VE 22. ARALIK DÖNÜŞÜM İÇİN DÜNYA ÇAPINDA BÜYÜK “CANLANDIRMA”
11. VE 22. ARALIK DÖNÜŞÜM İÇİN DÜNYA ÇAPINDA BÜYÜK “CANLANDIRMA”

WE ARE THE MANY


THE OCCUPY SONG ...

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
Türkçe olarak

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.