Followers

MAN


THE ENTIRE 14:02' INTERVIEW IS AVAILABLE AT


Permission given by Mrs. Veronica Montague Keen


I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copyright No. 2366610

Sunday 29 September 2013

29 Eylül 2013

MONTAGUE KEEN, 29 EYLÜL 2013
EĞER DÜNYA DAHA İYİYE DOĞRU DEĞİŞECEKSE, BU DEĞİŞİM İNSAN BİLİNCİNDE OLMALIDIR.
Albert Einstein


Oluyor arkadaşlar. Pek çoğunuzun bilincini yükseltmesiyle harika bir iş yapıyorsunuz. Etrafınıza bakın ve Kabal’ın buna verdiği tepkiyi görün. Onlar şimdi, insanlığı kontrol altında tutmak adına neredeyse durmaksızın Kimyasal Yolları kullanıyorlar. Siz, birini takiben başka Sahte Bayrak Operasyonunu görüyorsunuz. (Ç.N: Sahte Bayrak Operasyonu, (False Flag Operation); devletlerin ya da kurumların halkı sahte saldırılarla kandırıp alacakları kararların doğru olduğuna inandırıp ikna etme çabası) Onlar korku yaratmaktaki çabalarında daha umarsız oluyorlar, böylece siz kendi kıymetli özgürlüğünüzün daha çoğundan isteyerek feragat ediyorsunuz. Lütfen bu propagandaya teslim olmayın. Onlar panik ve korku yaratmak için ne kadar gerekiyorsa o kadar insanı öldürmekten asla çekinmeyecekler. Bunu anlayın; ONLAR SİZDEN KORKUYORLAR, UYANMIŞ OLANLARDAN.
Saklayacak hiçbir şeyiniz yok, ama güçlü ve korkusuz olarak kazanacak her şeyiniz var. Siz %99'sunuz, siz hep birlikte kalplerinizdeki inançla, sizi karanlıkta ve kölelikte tutan her şeyi kaldırmak suretiyle barışı ve uyumu yeniden sağlayarak büyük uyanışı sağlamak için seçildiniz. Sizin gününüz geldi. Kim olduğunuzu ve size ne yapıldığını öğreneceksiniz. İnsanlık bir araya geliyor ve hiç bir farklılık sizi bir daha asla bölemeyecek.

Dinlerin gerçekte ne olduğu; hepsinin insan elinden çıkma ve sizi korku ve kontrol altında tutmak için dizayn edildiği ortaya çıkacak. Onlar sizinle aynı dine mensup olmayan insanları korkutmak adına bahane yaratmak için kullanıldılar. Çoğunuz için sefalet ve savaş sebebi olarak kullanıldılar. Bu artık şimdi durmalı. Açıkça söyleyen ilk siz olun ve söyleyin, “neye inanmayı seçerse seçsin, kimseden korkmuyorum” . Sadece başkalarına kendi iradesini zorlamak için dini kullananlar dikkatlice incelenmeli ve yeni barış çağına uyarlanması talep edilmelidir.

Değişim olması gerektiği gibi meydana geliyor ve asla durdurulamaz. Dünyadaki tüm para bunun meydana gelmesini engelleyemeyecek. Kabal’ın bu anlamda bir seçeneği yok. Onlarınkinden daha yüce bir zeka bunu işleme koydu ve onun oluşmasını seyrediyor. O olacak. Değişim esnasında maruz kalacağınız değişikliklerle başa çıkabilmenize yardım etmek için DNA’nızda ve zihninizde ayarlamalar yapılıyor. Değişimi zamanında yapmak için araştırmalarınızı paylaşarak ve diğerlerine yardım ederek muhteşem bir iş yapıyorsunuz.

İnsan bedeniniz daha güçlü hale gelecek ve yapmak zorunda oldukları tüm kimyasal saldırılar ortadan kaldırılacak. Bedeniniz soluyacak temiz havaya ve yemek için iyi yiyeceklere kavuştuğunda, Dünya’daki hayat oldukça farklı olacak. İnsan elinden çıkma hastalıklar sizi güçsüz kılmak için dizayn edilmiştir. O karanlık zamanların bir hatırası olarak kalacak. Dünya gezegeninde yaşamaya değer bir hayata sahip olmanıza yardım etmek için tüm ülkelerde Merkezlerimiz olacak. Gerçek güzelliği sizlerden saklanmış olan bir Dünya’da yaşam güzel bir deneyim olacak.

Ruha döndüğünüzde her şey berrak hale gelir. Yeni Dünya Düzeni yaratmak çabasıyla, yalnızca Kabal’ın kaprislerine itaat eden köleleştirilmiş sayısız masum insana yapılanları dehşet içinde seyrediyorsunuz. Bu bir daha asla meydana gelmemek üzere sonlandırılmalı. Dünya gezegeni evrenin bir parçasıdır ve onlara ait olmadığı için Kabal tarafından yönetilmemelidir.

Sizin desteğiniz olmadan onlar bir hiçtir. Katliamları durdurmaya ve dünyanıza barışı getirmeye gücünüz var. Sizden istenilen işi yapmaya hazır mısınız? Bu sizin Dünya’daki göreviniz. Bunu Dünya’ya dönmeden önce kabul ettiniz. Ruhlar alemindeki bizler, Kabal tarafından dile getirilen her hareketi, her düşünceyi ve her kelimeyi izliyoruz. Onların planlarını biliyoruz ve böylece size tavsiyelerde bulunuyoruz. Özel görevli olanların soru sormadan görevlerini yapma vakti geldi. Kalbinizde kim olduğunuzu ve sizden neler beklendiğini biliyorsunuz. Sizler Yeni Aydınlanma Çağının yaratıcılarısınız. Hangi ülkede yaşadığınızın bir önemi yok. Uyum içinde bir araya gelmek, Kabal tarafından sizleri ayrı tutmak için yaratılmış tüm sahte bariyerleri ortadan kaldırır. Korkacağınız hiçbir şey yok.

Veronika, sevgilim, yakınlarda onlar ve İrlanda için büyük öneme sahip, Vatikan Kurallarının İrlanda’da ortadan kaldırılması konusunda hoşgörüsüz olan İrlandalı bayanlarla konuşmak seni son derece üzdü. Vatikan’ın takılarını ortadan kaldırmalarına rağmen, eğitim yoluyla onlara aşılanan bu çürümüş kurumun sahte öğretilerine kilitlenmiş olduklarını görünce şok oldun. Onların bu öğretinin onları sahte bir düşünceye hapsettiği gerçeğiyle yüzleşmeleri ve anlamaları lazım.  Cehennem yok gibi vs. Haç işareti yaptıklarında kendilerini daha düşük boyutlara açıyorlar. Güçlü ve emin olmak zorundasın. Senin ihtiyaç duyduğun şey Sevgi, sadece sevgi.

Beyin dalgaları, sizin haberiniz ve izniniz olmadan sizin aktif olmanızı engellemek adına üzerinizde kullanılıyor. Her birinizin diğerlerini desteklemesi ve saldırı altında olan fakat bunun farkında olmayanlara yardım etmesi önemli. Onlar gölgelenmiş olarak görünebilirler. Onlar değişebilirler ve bu değişim olanların farkında ve tetikte olan sizler tarafından gözlemlenebilir. Onlardan gelmediği için onlar gölgelenmiş haldeyken söylediklerini unutun ve çöpe atın. Bu, Kabal’ın onlara söylemeleri ve yapmaları için talimat verdiği şeydir. Daima buna karşı tetikte olun yoksa kontrol edicilerin veya bir “ele-geçirilmiş”in, hangisi olursa olsun dediği şeylere inanma tuzağına düşersiniz. Kabal kontrolü elinde tutmaya çalışmak için her yolu deneyecektir.  Onlara acıyorum, fakat değerli enerjinizi öfke veya intikamla boş yere harcamayın. Böyle bir tepki üç boyutludur. Öte yandan siz bilincinizi oluşumun daha üst bir seviyesine yükselttiniz. Siz üç boyutlu düşüncelerin ve eylemlerin üzerindesiniz.

Işığı daha yakın çekenler olarak, bütün bunlar size oldukça açık hale gelecek. Böylece, yaşamın bu tarafında olan bizler sizi açık açık ziyaret edebileceğiz. Görüleceğiz ve sizinle konuşacağız. Tüm engeller ortadan kaldırılacak. Sevgi ve sizin doğuştan gelen yeteneğinize olan inancınız bunu sağlayacak. Işığın enerjisinde hayatta kalamayacak olan Dünya’ya ait olmayanların terk etmekten başka seçeneği yok iken Dünya üzerinde olması gerekenler kalacak. İnsan görünümünde kalarak devam etmeleri mümkün olmayacak ve bununla yüzleşecekler.

Birlikte, tüm dünyadan ışığın kardeş yaratımları olarak kalplerinizde sevgi ile ilerlemelisiniz. Işığın ve Sevginin büyük bir ailesi olarak.  Bu sizin göreviniz. Hedefinize ulaşacaksınız. Biz daima sizinleyiz.

Veronika, tümü uyanışın parçaları olan bir çok değişim deneyimliyorsun. Sevgim her zaman  seninle.

Daima sizi seven, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation
Çeviri: Semih Bülent Özdemir

Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

GREG GILES

GREG GILES
Türkçe olarak

despertando.me - other channels

TURKEY


Updated information:

http://insanlikolmedi.tumblr.com/

Gas-mask made from water bottle.

Updating visuals from the Resistance: http://occupygezipics.tumblr.com/

The only hero TV channel constantly broadcasting from resistance: http://www.trcanlitv.net/2013/05/halk-tv-izle.html

Another important issue is:

Some dark forces try to show this as Turkish spring, like Arab spring. This is not something as it was in Libya, Bahrein or Egypt. This is 10 years of unrests respond to government. Football clubs killing each other for goals, left parties, right parties, communists, religious people, modern people, every type of citizen helping each other and united against Tayyip Erdogan (president)

Police told using orange gas in some locations too (orange agent: real chemical USA used in Vietnam war)



Evrenin Dinamikleri

KENDİMLE KONUŞMALAR

KENDİMLE KONUŞMALAR
kendimlekonusuyorum.blogspot.com

GALACTIC CHANNELINGS

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
Türkçe olarak

FINANCIAL TYRANNY BY D. WILCOCK

FINANCIAL TYRANNY BY D. WILCOCK
click image

SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
Türkçe olarak

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
Türkçe olarak

11. VE 22. ARALIK DÖNÜŞÜM İÇİN DÜNYA ÇAPINDA BÜYÜK “CANLANDIRMA”

11. VE 22. ARALIK DÖNÜŞÜM İÇİN DÜNYA ÇAPINDA BÜYÜK “CANLANDIRMA”
11. VE 22. ARALIK DÖNÜŞÜM İÇİN DÜNYA ÇAPINDA BÜYÜK “CANLANDIRMA”

WE ARE THE MANY


THE OCCUPY SONG ...

WANDERER OF THE SKIES            

WANDERER OF THE SKIES            
Türkçe olarak

gtc


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.